![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
После јебања нема кајања. Такође треба имати у виду да је испитни рок. Сачекај другу половину фебруара, па ако ситуација остане слична или иста, онда размисли о враћању старе верзије. А засад настави овако, мењај ствари у ходу, експериментиши...
Sajt je imao dušu, može slobodno tako da se kaže. Bio je totalno drugačiji, to je mene prvo privuklo. I po izgledu i po sadržini.
Ja se još nisam privikao na ovu verziju, a pamtim sve verzije koje su ikada bile.
Ova mi je nekako najrogobatnija za navigaciju...
А што кад дођеш на почетну, буде избор, рецимо један бутон за ову Вукајлију, један за стару?
Јес вала, навигација је као да возиш М84 а немаш серво управљач, ова верзија пре ове била супер, само да је избацивала неке нотификације за приватне поруке и то је све што је фалило...
nova verzija je lijepa, ali jeste teška za snalaženje. nije nama koji smo non-stop ovdje, ali nekom ko dođe jednom dnevno ili dvaput u sedam dana.... ne znam. zbrčkan je gore onaj meni, puno, puno, puno opcija i puno traganja za nekima koje su prije bile vidljivije (autori, komentari, pretraga) :/
ali sačekaj da vidiš kako će proći ovo s posterima (3 dnevno) i sa ukidanjem čekanja za defke.
nemoj da ukidaš sve, ovo s komentarima na profilu, sa random defkom i slikama je super!
<3
http://vukajlija.com/forum/teme/37810-ispravke-u-novoj-verziji?strana=60#post_1802899
+1
Намести ово за почетак.
Lolčić, znam jebote. Kontao sam da bi bilo najbolje kada bi se ovaj nova verzija i ovaj novi interfejs što više približio prošloj verziji, u estetskom smislu. Do sada smo uvek imali, kada su se menjale verzije, blage promene. Ova je baš onako, drastična štobsereklo. Zato kontam da bi bilo kul da se turi zelena boja, da se stoka ne uzbuni kada ulazi u tor, navikla je na zelenu.
Madam Edit : Al' nisam za to da se menja ova. Ja bih samo još ubacio komentare u onu gore traku sa definicijama i posterima.
GM, nije šćeo gazda da sluša kad sam mu onomad na modforumu govorila, saće možda vas da posluša :)
glas naroda daleko se čuje! :))
Znam.
Komentare, zajedno sa autorima i pretragom.
Komentare, zajedno sa autorima i pretragom.
TAKO JE!!!
Kaizene, ako može da se napravi stari fazon sa pisanjem defke, znači onaj dio kad se piše defka, a dole ispod imamo pregled kako izgleda defka. Zahvaljujem unaprijed!
ja nemam zamerke i ne vidim falinke. jebe mi se, bitno da može se piše
Ваљало би вала.
KAIZENE PALI NA ODMOR !!!!!!!! JEBO VUKAJLIJU :))))
Da sam bio pametan pa otišao na odmor umesto što sam se jebavao sa novom verzijom :) Sad moram da popravim što sam zasr'o.
Kada bih vratio staru, šta bi valjalo iz nove sačuvati? Ok one deifnicije sa ilustracijom. Još nešto?
A jebiga direktore, sumnjam da je to pravo rešenje, i dalje mislim da bi običan pejntdžab odradio stvar.
Popularne sačuvati, al' povećati čitanost novih. Al' nisam za to, moram naglasiti. I bla bla bla, truć bla truć, ko da neko čita ovo.