- P
Ovo su verovatno mnogi predlagali, ali mislim da je sad idealno vreme da se podsetimo ovog odličnog predloga pošto je u toku uvođenje nekih novina na sajtu.
Dakle, ako uđem u profil neke osobe i njene postove na forumu, klikom na autora da te odvede do NJEGOVOG poslednjeg posta u toj temi, a ne poslednjeg posta u temi uopšte. Mnogo bi bilo korisno ovo uvesti, a pritom i nije zahtevno.
I drugi predlog: pošto ima mnogo postera i mnogo đubara, valjalo bi uvesti posterskog moderatora. A šta je to konkretno? Može samo da briše neodobrene postere i to je sve što on može. Nikakvo odabiranje, skidanje hejta, pristup modforumu, ništa, dakle, samo brisanje đubara. Oni bi se dosta češće menjali od ovih normalnih moderatora i to je otprilike to. A ko bi to bio i na koliko bi se menjali (ja bih to stavio jednom u par meseci), to je na kaizenu.

Ovo za forum je veoma praktičan predlog, meni je to smetalo i falilo, ali sam zaboravio da predložim. Svaka čast, Peksonije!
Već vidim sadašnje apsolutne moderatore (postera, definicija, himenova emo cava i sudbine moje babe Mare) kako tipkaju kontra-argumente uvođenju funkcije posterskog moderatora. U njihovu apsolutnu moć se ne dira, ne žele ukidanje rojalskih povlastica pretnjom kliktanjem na ban dugme kad ih neko u diskusiji razapne k'o Bambija na ledu :D

Ovo prvo je olična ideja, bilo bi dobro da postoji lista postova po temama, nedavno sam tražio nešto što sam pisao ranije i nisam mogao da nađem. Znam da je "tamo negde" al nisam pao s marsa da pregledam teme od 10+ strana i tražim svoj post.
Ovim drugim meni lično na kraj pameti ne bi bilo da se bavim ali možda bi neko i hteo ako se ponude određene povlastice.
- PA što se drugog predloga tiče ... neka postave tebe da brišeš ta govna lolo ;)
Neka hvala, ima ljudi koji to žele da rade. :)

Ja ovih dana očekujem poziv od kajzena..
I očekujem ovakav razgovor:
http://i27.servimg.com/u/f27/16/47/01/45/smart10.png