PREDLOG: Link do poslednjeg posta određenog autora + uvođenje posterskog moderatora
  • P

Ovo su verovatno mnogi predlagali, ali mislim da je sad idealno vreme da se podsetimo ovog odličnog predloga pošto je u toku uvođenje nekih novina na sajtu.

Dakle, ako uđem u profil neke osobe i njene postove na forumu, klikom na autora da te odvede do NJEGOVOG poslednjeg posta u toj temi, a ne poslednjeg posta u temi uopšte. Mnogo bi bilo korisno ovo uvesti, a pritom i nije zahtevno.

I drugi predlog: pošto ima mnogo postera i mnogo đubara, valjalo bi uvesti posterskog moderatora. A šta je to konkretno? Može samo da briše neodobrene postere i to je sve što on može. Nikakvo odabiranje, skidanje hejta, pristup modforumu, ništa, dakle, samo brisanje đubara. Oni bi se dosta češće menjali od ovih normalnih moderatora i to je otprilike to. A ko bi to bio i na koliko bi se menjali (ja bih to stavio jednom u par meseci), to je na kaizenu.

• Pepe González

Ovo za forum je veoma praktičan predlog, meni je to smetalo i falilo, ali sam zaboravio da predložim. Svaka čast, Peksonije!

Već vidim sadašnje apsolutne moderatore (postera, definicija, himenova emo cava i sudbine moje babe Mare) kako tipkaju kontra-argumente uvođenju funkcije posterskog moderatora. U njihovu apsolutnu moć se ne dira, ne žele ukidanje rojalskih povlastica pretnjom kliktanjem na ban dugme kad ih neko u diskusiji razapne k'o Bambija na ledu :D

• riffraff

Е ово је добра ствар, оне који стижу на пријави и оне неквалитетне да се бришу они :)

• Nash Bridges

Najzad i to da se resi sa forumom. Moglo bi se resiti i online lista na cetu.
    Podrzavam predlog za poster moderatora, to bi valjda ocistilo malo sajt od gluposti. Malo bi izgledao kulturniji ako bi se te fejzbuk poster gluposti izbacile

• m00t

↑ Тебе треба трајно бановати.

• m00t

Но, што се тиче предлога. Довољно је да кажем - за и за.

• Kobe braTe

Mislim da je ova ideja za forum bila odradjena na novoj verziji .. to bi bilo super ..ZA!
    A što se drugog predloga tiče ... neka postave tebe da brišeš ta govna lolo :;)

• crnigrujan

Ovo prvo je olična ideja, bilo bi dobro da postoji lista postova po temama, nedavno sam tražio nešto što sam pisao ranije i nisam mogao da nađem. Znam da je "tamo negde" al nisam pao s marsa da pregledam teme od 10+ strana i tražim svoj post.

Ovim drugim meni lično na kraj pameti ne bi bilo da se bavim ali možda bi neko i hteo ako se ponude određene povlastice.

• P

A što se drugog predloga tiče ... neka postave tebe da brišeš ta govna lolo ;)

Neka hvala, ima ljudi koji to žele da rade. :)

• Vučica21

Kao ja na primer. :)

• sunshine

Ja ovih dana očekujem poziv od kajzena..
    I očekujem ovakav razgovor:
    http://i27.servimg.com/u/f27/16/47/01/45/smart10.png

• Kobe braTe

Ne vidi se slika ili šta si već hteo da postaviš :)

• Lullaby

Već vidim sadašnje apsolutne moderatore (postera, definicija, himenova emo cava i sudbine moje babe Mare) kako tipkaju kontra-argumente uvođenju funkcije posterskog moderatora.

ili ja imam neki bag pa to ne vidim, ili smo te apsolutno iskulirali, zlolo :)

• Радјард Куплунг

Колико се ја сећам, реко каизен да није проблем да се уведе ово, требало је у нову верзију да убаци, али може лако и у ову. Мада не бих држао себе за реч.

• Pepe González

ili ja imam neki bag pa to ne vidim, ili smo te apsolutno iskulirali, zlolo :)

Kad ste pročitali moj post, pobrisali odma' što se krenuli da pišete u novom tabu ;-)

• Lullaby

da, i sad grizemo tastaturu što ne možemo to da napišemo, a izgaramo od želje da dokažemo svoju apsolutnu moćnu rojalnost; jao kakva duševna razdiranja trpimo zbog tebe nisi svjestan, proklet bio!
    :)

• Pepe González

da, i sad grizemo tastaturu što ne možemo to da napišemo, a izgaramo od želje da dokažemo svoju apsolutnu moćnu rojalnost; jao kakva duševna razdiranja trpimo zbog tebe nisi svjestan, proklet bio!
    :)

Ah, umem biti takav zajebant i paor, vaša rojalnosti ;-)

• Petar Pan Pezo$

Kao ja na primer. :)

Vukice21, prvo se dokaži sa svojim kvalitetnim definicijama i posterima pa onda možeš da tražiš da budeš mod. Kako ćeš ti da znaš da oceniš dal je neka defka dojajna ako nemaš nekog posebnog ukusa sa defke?

• Billy Sharp

Prvi predlog je odličan, ja sam za. Drugi predlog me ne zanima, ali sam za.