БАГ: Форум и чет
  • Шљиворад Тртовић™

Форум гута постове, па избацује касније по више комада истих, па враћа опет на оно како би требало да буде, па опет обрће. Изгледа као да се свако свађа са самим собом.
    Ни на чету ништа боља ситуација није, избацује поједине постове после 15 минута, а поједине избаци одмах у 5-6 примерака.

КАИЗЕН ДУРАДИ НЕШТО!

ЕДИТ: И ово што каже Гаидин. Са фона кад се остави коментар на нешто, враћа на последње коментаре дефки, а кад се остави нешто на форуму, избаци "страница је обрисана или никада није ни постојала".

• gaidin

Sa fona je jos gore! Desi se da me nakon kucanja posta baci u komentare! A ja na forumu! Nidje veze...

• Марко 

Раде ли реакције како треба?

• Марко 

То је битно, ко јебе форумџије и четџије...

• Vučica21

To sa fona je i kod mene slučaj, vrnem gde sam bila pa osvežim.
    A ovo zeza pa zeza.
    Kazan dispeče rakiju!

• gaidin

Dajte ljudi sredite ovo. Baguje kao retko kad, prebacuje na desete teme, kasni sa postovima, izbaci par postova...

• Stog Sena

Čitam ovo i čini mi se da čujem neko pucketanje, mislim da dolazi iz pravca Kaizenovih prepona ;)

• Шљиворад Тртовић™

Znam i ja da ga boli kurac. Možda bi se i iscimao da nije ovog usranog nadmetanja u reakcijama, ovako nema ništa. :)

• Stog Sena

Jel se neko nadmeće, nešto slabo to prolazi kod ljudi ili mi se čini?

• Шљиворад Тртовић™

Neam pojma, slabo zalazim tamo. Al pucaju minusi samo tako, zato što ja neću on duzme nagradu nego oću ja duzmem! :D

KAZANE, POPRAVLJAJ ČET I FORUM JEBEMU KULER OD SERVERA!!'1

• Шљиворад Тртовић™

БАГУЈЕ ЧЕТ, БАГУЈЕ ФОРУМ, БАГУЈУ КОМЕНТАРИ!
    ОЋЕ ОВАЈ ДА СРЕЂУЈЕ ТО ИЛ ЈОК?

• Конан Сабласни

Ео јављам да је конектовање с видеорикордера благи ужас. Сређујте то

• Шоми 

Ладно нико није написао/оставио слику - Кајзена боли курац нити спамовао са - ГАЗДА дуради нешто. Напредујемо...

• Stog Sena

Ja se izvinjavam, ali koji je jebeni kurac ovom sajtu? Jutros normalno radilo, sad kad otkucaš post i stisneš POŠALJI - izloguje te!

• riffraff

Да је газда увео бијелу верзију не би баговало вако

• Radijacija

Proradilo.

EDIT:ne radi.

• enemyofthefreeworld

Нема везе, ми волимо кад нам прича простоте.

• Марко 

Нешто са реакцијама сто посто.