Како се културно изборити са малограђанима без бежања од проблема?
  • Др Јанковић

-Конкретан случај навео ме је да размислим о овоме:
    Наиме, откако се колегиница с факса уселила у изнајмљен стан у згради у којој 99% насељеника чине југоносталгичарски реликти, помодарски шабани и покоја индиферентна особа, живот јој се претворио у пакао само зато што она не изгледа онако како би станари очекивали да треба да изгледа девојче (190 висока и не облачи се у складу пијачарско- кинеских трендова); и сад су, сходно томе, узели себи за право да је у 3 ноћу зову на телефон кад им се учини да негде чују музику у згради, да јој прете полицијом и да буду некултурни и неотесани према њој јер, забога, она својим постојањем ремети њихов херметични микрокосмос.
    Постоји ли начин да се избори са таквима БЕЗ бежања од њих?

• Срета-Штета

МЕТАЛИКЕ, ОПЕРИТЕ КОСУ!

• Др Јанковић

Фор д рекорд, иц нот метахлика у питању

• Радјард Куплунг

Nek kupi deset ari placa i kuću. Nek dovede nekog nagruvanog drugara da im se izmršti po zgradi. Jedan lik tako smarao mog drugara, drugaru pukne film, izađe mu sa oklagijom i kaže da će da ga nabiti u gepek, odvesti u šumu i seći mu prst po prst. Ovaj mu rekao, ti si poremećen čovek, i otad mu se nije obratio. Problem rešen.

• Марко 

Да купи слушалице.

• Цар

Културно их пустити да ти ударају песнице главама.

• Др Јанковић

Nek dovede nekog nagruvanog drugara da im se izmršti po zgradi.

То сам јој предлагао, ал фина је, неће она тим методама :Д

• Трошаринац

Jankela, neka pozove najkrupnijeg čoveka kog zna kod nje, i kada je neko zove, ili dođe na vreta, nek izađe ovaj brđanin i pita: jel ima neki problem, ako vam nešto ne odgovara, recite meni, nek zastraši malo goveda.
    Ovo mi prvo palo na pamet.

• Давид

па јел пуштала музику ил не?

• Nash Bridges

Neka se obrati ombudsmanu

• Др Јанковић

па јел пуштала музику ил не?

Ако се звук фрижидера рачуна у музику, онда да

• Срета-Штета

Нека се спријатељи с њима. Тако, кад сретне неког у згради, нека каже нешто типа "јесте видели ви ове цене? Бурек 60 динара, нема смисла. Опљачкаше овај народ..."

• sedplas

nek kaze da je ona napacena deca sa kosova.

• Skočimiš

Pa najbolje je neuračunljivošću.

Sljedeći put kad neko pokuca da iziđe i drekne: MAJKU VAM JEBEM, JESAM LI JA ZBOG OVOG IZ VUKOVARA BJEŽALA, MINIRAĆU VAS SVE I DIĆ UVAZDUH JEBEM VAM SITNO ŽITO UŽIŽANO!

• comby

nema tog feng suija,posto je u iznajmljenom stanu neka se seli,sa rogatim se nevalja bosti,a posto nema dva metra i kurac do kolena,sto bi opismenjavala amebe oko sebe.......ovo je vec proza.....

• Радјард Куплунг

НЕК ИМ СЕРЕ НА ОТИРАЧЕ

• DP

Sa govnima, govnarski. Sledeći put kad joj neki prisere, neka im pljune u facu. Bukvalno.

• BeboP

ВИЂЕ ЗАПАТЕ ШТО НЕМА ПОЈМА, ПА НЕКА ИМ ПЉУНЕ И ОСТАНЕ БЕЗ МАТЕРИЦЕ СЛЕДЕЋИ ДАН

• Радјард Куплунг

НЕК ИМ СЕРЕ ПО КОЛИМА

• DP

KO ĆE NJOJ UZETI MATERICE AKO JE VISOKA 190 CM JA DA IMAM 190 CM SIJEKAO BIH GLAVE LJUDIMA... JEL TO ŽENA ILI HOGAR STRAŠNI BOKTE ČOVEČE.