- М♦
Ima li ovde vozača? Da ne dužim priču o tome zašto ne idem taksijem, zašto ne idem peške, zašto me neko drugi vozio, zašto pijem kad vozim, skoncentrisaću se na pronalaženje odgovora. Evo nekih mojih iskustava: popio dva pelinkovca + dva ili tri piva 0,5, prošlo dva sata, jeo, prošlo pola sata, naduvao 0,33 i platio 5000. Drugi slučaj: popio 1.5l pive, prošlo sat vremena, pojeo parče torte i čašu kisele i naduvao 0,24 i nasmejao se pajkanu u facu. E sad, ja imam posebne metode koji bih podelio sa vama, i ako neko ima još neki savet u vezi ovoga nek doda:
-kad duvaš uzimaj vazduh kroz nos, a duvaj iz usta, nikako iz pluća
-čim aparat počne da pišti prestani da duvaš
-žvakanje žvake, pušenje cigara, hrana, jogurt, i naravno gutanje čašice zejtina pomažeProšli izlazak ja se napijem i to baš kao pička, vinjak sjebem, malo rakije neke, piva dva, još mi neka pička dala koktel da podelim sa njom, na kraju svega toga ja se ispovraćam, popijem guaranu, i pojedem pljesku sa lukom. Nisu me zaustavljali ali kontam da ne bih ništa naduvao i da bi moj master plan uspeo.
Elem, večeras neki smarački bend na koji srednjoškolke vlaže nastupa u mom gradu, iako mi se sere od tog benda ipak ću izaći, napiti se, jbg bolje nego da ladim jaja kući.
Pre izlaska kupiti: jogurt, dva djevreka, flašu kisele, pakovanje žvaka.
Posle izlaska povratiti alkohol pa pojesti sve to.
Master plan.
Eto ako sam nekome pomogao drago mi je.
SMRT ŽANDARIMA HEHE - _
Parkiraj telefon kada voziš