Vukajlijaši i ondulatori,
Ja bih da predložim ako može da se opet otvori tema da se mogu predlagati definicije za odabrane, bez restrikcije na autore koji imaju manje od 5 odabranih. Osećam da fali ovo: vidim dosta puta dobru definiciju, ali na primer autor ima 5, 10, 15 odabranih i sad ja ne mogu da tu definiciju predložim. Jebiga, ako je dobra definicija, dobra je, bez obzira ko je pisao.
Varijacije i priključenija (opciono): Možemo izostaviti npr. predlaganje definicija autora koji imaju krunu, ako će to nekoga učiti srećnim i ako neko misli da je to više fer. Može se npr. uvesti da svako postuje jednom u 3-5 dana, ne verujem da je neki problem. Što da ne, mogu i da budu paraleno otvorene i ova tema i ona za ljude koje imaju manje od 5 odabranih.
Šta kažete na ovo?
- A
Jebač, smorio si.
Meni je ok predlog, možda bude. Češće bih proveravao temu bez restrikcija.

Bilo bi lepo da izglasamo, dakle napišite: da ili ne? Zašto da, zašto ne? Neki svoj predlog. Odstupanje od teme samo ide autorima na štetu. Bolje da se usaglasimo oko preciznih i konkretnih stvari, jebiga, nego da kukamo u prazno.
Paninaro, opet pišeš gluposti, oftopikuješ i po ko zna koji put me prozivaš bez razloga. Sramota za čoveka u godinama. Izvinjavam se na oftopiku.