Реклама за Мекдоналдс. Шта би било да је било...
  • Џими

Знате сви рекламу кад се двоје тинејџера приватавају на кревету и њен тата из друге просторије викне ''Ана'', па овај фрајер има довољно времена да покупи панталоне и забије се у орман, тако да га њен тата не види како ћерки меси сисе на кревету. Па овај после има довољно муда да изађе из ормана и још се дрзне да наручи нешто из Мека. Но, небитно.

Поставља се следеће питање. Пошто су врата откључана. Шта би се десило да тата није викнуо ''Ана'', већ само упао у собу без куцања пар мунута касније, кад је клинка већ почела фрајеру да га блајви?

Како би тата у том тренутку реаговао? Пустите машти на вољу.

• СМарко

Rekao bi ĆAO DRUŠTVANCE, ŠTA IMA, SAČEKAJTE SEKUND, i onda bi došao motornom šegom i pokidao im glave buahahaa

• wojtek

Ћаћа би се сакрио у орман, извадио Супер 8мм и направио први филм у (како се нада) успешном серијалу "Мај дотер из а филти хор".

• Ritchie ♣ B

Skinuo bi pantalone i uvalio bi ga decku kao najgoru kaznu buahahahah

• Луди Чак

Ako je Baldur fon Jogurt jebao cerku, koliko ja znam sa neke teme, cale bi mu stisnuo ruku i pogledao ga s postovanjem :)

• menijesamodosadno

Брате, теби изгледа досадније него мени, лололол

• Dzankee

Ау, причињавају ми се ствари, опет сам се предозиро.

• NadžakBaba

Našao bi ih na gomili i, iako u trenutku vidno iznerviran, malo bi razmislio o svemu i shvatio da ne može ništa da im zabrani, bacio im kutiju kondoma i rekao "Nek se volu deca, samo da ne prave decu" i naravno, napustio prostoriju.

• Џафтара

Њу би истук'о као кучку а њега би изиговао као коња.

• Ritchie ♣ B

Da je dzankee izarcio neku cale bi kupio cerci kola

• Vizard

Судећи по ''Ани'', контам да би пао неки трисм.

• Bioshocker

Izasao pravice se da nije video , onda cucnuo i buljio kroz kljucaonicu kao najgori voajer .

• Rosoneri

Kad ste vec otvorili temu, moram da vam kazem da nisam bio u meku bar 8-9 godina.
    Mislim da vise nikad ni necu.
    + imaju kretensku reklamu.

• dr_mr_satiričar

Naterao bi ga da je ženi odma' al' pod uslovom da ne traži miraz...

• kizo

Reko bi: " e hvala bogu ćero, ovo ti je prvi otkako si promijanila pol"

• Dub

Džimi, ja sam stvarno mislio da si ti ozbiljniji čoek...

• Natnat

Da ih je zatekao baš na delu, verovatno bi se njemu kao i mom drugu dogodio bolni spazam polnog organa, a bili bi rastavljeni tek u hitnoj nakon primljene inekcije direktno u isti taj organ kako bi se mišići koji su se zgrčili od preteranog stresa, opustili.
    Dogodilo se, zaista, ne lažem!

• D-MAN AC-DC

Ja mislim da mu bi mu narucio Hepi mil, umesto Big meka.

• Bioshocker

Brisem prethodni post , ne mogu da gledam matorog frika kolko je ruzan .

• NadžakBaba

bolni spazam polnog organa

au... Zabolelo me samo što sam pročitala ovo xD