Хипстер шизење
  • Храбри Краљ Џофри

Одгледам филм молдавског андаграунд редитеља и немам појма о чему се ради.

Избацујем на тњитер: Вау, каква филмчина!

• Давид

феминизирана сам пичка и слина од мушкарца иако хомосексуалац нисам. #СЊАГ

једем говна о капиталистичком поретку запада, фурам ајфон 840 GTRX NIMBUS TWO THOUSAND.

• Давид

настојим да изгледам као да ме баш брига, стога имам маникир у четири па ћу проћи поред лилија да узмем антиејџкоензимкудесетсупероптимус крему.

http://cdn.blickers.com/wp-content/uploads/2013/12/hipsters.jpg

• Srkletnik

slušam surinamski trip hop

• Valdemar

A što je hipster ovaj drugi s leva, ono, normalna frizura, kosa, brada, karirana košulja, farmerke i cipele neke? Mogao bi da bude i drvoseča u večernjoj varijanti za izlazak.

• YouCantHandleTheTruћ

Сваке године идем у Беч на дочек нове године. Легнем да спавам око пола један после поноћи, да бих могао да устанем у седам, попијем кафу у центру и сликам се пре него што крене аутобус за Србију.

• Valdemar

Nosim špic zulufe pre nego što je iko čuo za špic zulufe.

• YouCantHandleTheTruћ

Написао сам један блог текст пре две године. Још увек свратим и исправим неку реченицу иако нико никад то није прочитао.

• ps

Седим на теразијској чесми и читам микијев забавник окренут наопако док на поводцу држим вијетнамско прасе које ми појело једну чарапу са мотивом хамбуршке сланине. Другу чарапу нисам ни обуо.

• YouCantHandleTheTruћ

Гледам свако јутро јадни народ што путује из Сремчице на посао у центар. Не слушају никакву музику. Пробао бих да утичем на њих, али не верујем да имају твитер. :(

• YouCantHandleTheTruћ

Ручам у Коста Кофију.

• Glavni

Kad kupim šljive leti radim to isključivo poslepodne da ne rosim noge izjutra.

• S

Ne bacam govance iz nosa iza kreveta, već odem do kupatila, zamotam u parče toalet papira i bacim ga u kantu.

• YouCantHandleTheTruћ

Не тражим посао. Чекам да дође ИКЕА, па ћу тамо конкурисати.

• sretsam

Nosim knjigu nekog zajebanog pisca kad poslepodne odem u Manjež da prošetam bradu.

• YouCantHandleTheTruћ

Неки људи ми просто нису јасни, али живим свој живот и не петљам се у туђе. Књига, клупица, Дунав, то је све што ми је потребно.

• izijem flips

kada cujem da neko na ulici peva pesmu "boli stara ljubav kada se u mraku, pored njega budim kao da sam sama, boli boli to pa mu kazem idi da na miru zalim i sanjam o nama" od seke aleksic, okrenem glavu i ispustim malo vazduha kroz nos jer sam hipster.

• Храбри Краљ Џофри

Jedva sam čekao da odem iz ove moje selendre i da kupim starke, sa strane ošišam na keca a gore se zaližem, metnem arafatku i uskočim u starke. Ako ovi iz sela saznaju da nosim uske pantalone izbošće me vilama.

• Deku

nosim minđuše u nosu u uhu u obrvi u pupku i na šulju kristina agilera me zvala pre deset godina da mi puši

• Скелетор

koristim 64bitnu sedmicu sa vindouz 98 SE skinom. I otkad sam kupio silikonsku podlogu za miša s temom benda THE KNIФЕ, više nema potrebe da čistim onu kuglicu