Ljuta prejudiciranja o vuajlijašima na osnovu avatara ili nika/iluzije/dežavu šizofrenija i ostalo
  • PROSEČNA SRBENDA

http://prntscr.com/74gff4
    kome ne izgleda ovo na pičku nije normalan

• PROSEČNA SRBENDA

uvek kada bi bacio pogled na nekadašnji nik ovog autora http://vukajlija.com/recnik/autori/37371 pomislio bih ovaj jebe

• PROSEČNA SRBENDA

šalim se mesecima sam čitao jeah bič

• Бохор

Jebo te Bog u pičku pa tebe će da banuju iako su ovi kriterijumi na sajtu.

• Марко 

ево опет покушава да ми шукне ништарија погана ајде реци ми где живиш гњидо да те раскомадам

• PROSEČNA SRBENDA

ja sam dao sve od sebe da ovaj se forum digne malo na noge vi ako to nevidite u gadnom ste problemu ne znam šta bih vam rekao. svi smo mi ljudi ali retko ko čovek ako mislite da na ovakav način ispunjavate svoju svrhu onda ne znam o čemu pričamo

• plok

ahhahaahh al si mu pokazao,yeah batch mu je niknejm ali ne yeahbe hahahaahah jao marko sad kad znam za ovaj skech imam te u shaci ;)

• Аутобус

Кајзен се сваког дана (а посебно данас) захваљује светом Василију Острошком што му је послао Просјечног Србенду да му спаси сајт и дигне форум на ноге. На несрећу његову, не конта да Србенда Просјечни има смисао за хумор и харизму једног патлиџана и зато је џаба скидо ципеле и пјешачио од паркинга до манастира и бацио 2 евра на ону чесму

• PROSEČNA SRBENDA

hahahaha
    edit:nije autobusu upućeno

• Шоми 

омг, само искулирате глупе теме и саме ће да замру као и свака таква
    шта се расплињујете и објашњавате, не може отварач са самим собом да прича

• PROSEČNA SRBENDA

i samo mi nemojte reći da vam drugi post izgleda kao uvreda jer onda ste stvarno mentalno bućnuti sve što sam želeo oduvek bilo je samo malo zdravog humora a vukajlija nije sajt za lična prepucavanja ne znam da li je to samo nekima odavde jasno jednostavno takvim putem neće se nazirati svetlo na kraju tunela i mislim da to svi znamo a to da sam ništavan nemoj molim te svi znamo kako si vodio sajt a ja ako nekome smetam slobodno recite. nadam se da sam vam bar malo ukazao na stvari na kojima svi zajedno moramo poraditi i ako sam uspeo nekome da utuvim to u svest moj cilj je ispunjen

• Аутобус

нема нико ништа против тебе, немој такав утисак стећи, чак је један бивши модератор био врло слаб на дауновце. Него једноставно брате смараш. одмори мало

• јп

реално србендо тема је говно. Али веће су говно ови што дрве кару овде а вамо ћуте кад се панћера и компанија издркавају по форуму и серу трипут већа говна

• PROSEČNA SRBENDA

ok konstruktivni komentari su dobro došli ali nemojte molim vas smatrati sebe bogovima ako ste u top 200 autora za razliku od mene pa to vam i onako uneće ništa značiti kada se nađete na ulici a inače mogu da vas jebem kako mi odgovara sa koje god strane i profila i redjam printove u folder na desktopu
    dobra je tema pročitajte prvi post još jednom legende neću vredjati vašu inteligenciju

• Аутобус

панћера има 11.5 година па људи разумију. овај има 17 јеботе, матора коњина

• plok

a najveca su govna oni koje nikad nisam video da napisu nesto smesno/zanimljivo/poucno a seru onima kod kojih sam to video zilion puta

• PROSEČNA SRBENDA

peonta je da utvrdimo ima li još ljudi kojima je sanšajn izgledao kao da liže pičić a ne vrat http://prntscr.com/74gff4 umanjiite samo sliku, i meni sad izgleda na vrat ovako velika a onako mala mi izgleda kao da je vilica butina a dole zatamljeno-dlake