"My name is Earl" - ili spisak loših stvari koje smo uradili

1. Па што онда читаш овај дио форума, ако те то иритира?

Nisam mislila na ceo podforum, mislila sam na tvoj post.
    A Trenutak istine ne gledam, to što sam napisala sam pročitala u novinama (ali stvarno).

2. Tj. ne na post, nego na celu situaciju koja je izbila posle toga.

3. Читам пар страница уназад и баш ми је труло то што читам углавном.
    Који вам је курац, људи?
    Евомене је био изопачен клинац и крај. Свако од нас је у детињству познавао бар по једног таквог. То нити је ништа необично, нити заслужује толико паламуђење.
    И који вам је више курац с тим да ли је силовање или не? Злостављали су девојчицу и тачка. И чему додатна расправа о томе? Какве црне законе помињете? Разумео бих да је човек сад пред судом и мора да одговара за то, али није и шта сад? Смарате више. Пустите људе да одговарају на тему, а ако хоћете да се расправљате, имате ПВТ. За наставак расправе о томе иде бан.

----------------

Елем, Мастрикст, коју певачицу? :)

4. Džimi, ja to onako bezveze napisao, kontao neko će pitati nešto za to, a ja da mu kažem da se primio. :) Kud baš ti. :)

5. Е јебига. Ја реко сад ће неки трач да падне...

6. Slaba vajda od mene.

7. Mislim da je Mastrixt dernečio sa Lepom Lukić...

8. otvoriste mi oci , nsam znao da su ljudi tako zli jbt :O

9. Haha, vidi ove prozivke ovde. :)
    Prase, pa zar bih ja visio ovde sada umesto da praznim kase sa tetka Lepom. Nije Lepa, a nije ni ružna.

10. човече па ова тема још ради! хахахахх ево ајд и ја... да кажем!

- Умало сестру нисам оставио са једним оком мање, бацио сам је на неку жицу, која јој је прошла кроз сузни канал, срећом... није имала последица, види на оба ока
    - Једна девојка која је била са мном, након што смо раскинули, ваљда се још ложила на мене, пошаље ми поруку са непознатог броја у којој је писало "Е ово ми је нови број, украли су ми мобилни" на коју сам ја одговорио са "Боли ме курац"... нисам је чуо после тога никад
    - Једно вече се напио и смувао рибу која се мнооооогооо свиђала мом ортаку... с њим више не причам, а с њом сам био само то вече
    - Постојала је једна девојка код мене у крају коју сам стално одвајао увече и водио је да ми показује сисе, наравно није то хтела али сам ја био нападан... причам о периоду кад сам имао 11 година, а она сисе није имала! Болид!
    - Погодио грудвом неког клинца из улице у око које је оперисао два месеца пре тога, заглавио је у болиници опет, срећом није оперисан!
    - Гледао сам са стране како ми пребијају "другара" али нисам хтео да улетим јер га нисам готивио... јеби га можда сам пичка али ко га јебе кад је смрад! Данас се не виђамо
    - Имао сам једно куче које је навукло неку шугу и спаковао сам га у путну торбу и бацио га у Саву да се удави... торбу никад нисам нашао!
    - Натерао сам бившу девојку да ми попуши курац иако сам знао да је тад имала новог дечка... била је мортус пијана! После ми било криво, ал сам скот, шта ћу! Она се осећала много глупо од тад се нисмо видели осим случајно док је она још увек је са тим ликом...
    - даље не могу се сетим...

11. Ljudi, pa vi ste svi kriminalci, sram da vas bude.
    Ja nikada nisam ništa ukrao. Ni žvaku od 2 dinara.

Ja sam bio primerno, vaspitano dete. Osim na momente.

Voleo sam da lomim stolice u školi.
    Jednom sam sa ortacima otkinuo vrata od WC-a u školi i bacio ih kroz prozor.
    Bacao sam kese sa vodom kroz prozor i često pogadjao ljude. Isti slučaj sa jajima.
    Zapalio sam kantu ispred trafike i žena je morala da izlazi iz iste da bi ugasila vatru koja je počela da "hvata" trafiku.
    Namerno sam mrvio hranu ispod stolice moje sestre kad bi smo se posvadjali da bi mama bila ljuta na nju.
    Stalno sam postavljao neke zamke po kući.
    Ima još "momenata" ali oni bi verovatno povukli neke krivične prijave. :)

12. -vazda sam bio drkoš. Prvo što sam naučio poslije mama i tata bio je MARŠ.
    -sa tri godine sam, iz kolica, neku gospođu opalio plastičnom gitarom po dupetu. Stari kaže da je bila zgodna, ja se ne sjećam konstitucije al' se sjećam situacije. Valjda tad nisam zagledao u zgodnoću.
    -tri godine: namlatio nekog klinca vršnjaka u centru grada.
    -tri godine: mlatio djecu u obdaništu kaišem dok su spavali. Vezivao ih kaišem za krevet dok su vaspitačice pile kafu. Krivim vaspitačice jer nas nisu pazile.
    -tri godine: sušio ribice na štriku da vidim kako se suše.
    -nedugo potom: sipao detrdžent za suđe u akvarijum da vidim kako ribice crkavaju. Tek mi je sad žao.
    -tri i po godine: uzeo sam neku ciglu i frljnuo je na staklo nekog poslovnog prostora jer nas je taj gazda tjerao i nije nam dao da se igramo ispred. Nisu otkrili ko je to uradio. Nikad mi nije bilo žao.
    -tri i po: gurnuo starijeg rođaka koji je vozio biciklu u ruže. Onda je on mene bacio u ruže. Bili smo puni trnja. Kasnije mi je bilo žao.
    -četiri: zaključao rođake i drugove koji su iskoristili priliku i uletili u otključano atomsko sklonište. Samo sam hladnokrvno zaključao katanac. Poslije 3 sata su ih oslobodili tako što su obili katanac. Mene su obili od batina.
    -četiri: bacio ćaćinu oficirsku platu kroz balkon. Kad su me pitali što kazao sam: "Da bih vidio kako lete!"
    -pet godina: namlatio nekog klinca ispred zgrade. Bio je stariji par godina i nije mi bilo žao. Zajebavao me što sam Bosanac. Pička lalinska.
    -šest: crtao krst i ocila na izlogu poslastičarnice nekog Šiptara, inače tatinog prijatelja iz vojske, i time dovodio u neprijatnost svoje roditelje. Neka sam. Šiptari-mrš' u gudure.
    -osam: u drugom osnovne, na likovnom, zadatak bio da napravimo kolaž od sličica iz novina. Ja sam isjekao neke italijanske novine za uređenje eksterijera - ogromnu vilu sa ogradom. Iz drugih sam isjekao džip. Iz trećih, opozicionih, isjekao sam karikature Slobe i Mire. Zatim sam, ponovo iz drugih, isjekao fotografije lešinara. Nalijepio sam vilu, džip, Slobu sam stavio na balkon, Miru pored njega, lešinare na njiova ramena i na krov. Ponovo sam doveo u neprijatnost svoje roditelje jer sam postao najmlađi protivnik režima. Učiteljica je bila oduševljena al' je sve to bilo skriveno jer je direktor bio crveni i blizak vlastima. Stari, kada je vidio kolaž, odmah se učlanio u Draškovićevu stranku. A stvarno mi roditelji nisu punili glavu tim stvarima.
    -osam: namlatio nekod pederka što je špartao oko zgrade u klompama jer me zajebavao da imam tvrdu glavu. Pička jedna lalinska, plakao je poput djevojčice.
    -osam: pukao tog istog klinca ciglom u glavu. Par mjeseci kasnije sam ga gurnuo niz stepenice. Sve to jer nije odustajao od teze da sam ja glupi Bosanac.
    -osam: prvi put pobjegao od kuće. Vratio se sutradan jer sam bio gladan. Kasnije sam bježao bar jednom godišnje.
    -deset: vratio se u Bosnu. Nova škola,, novi ljudi. Za njih sam bio 'pička lalinska'. Pobio se poslije mjesec dana. Onda nas učitelj namlavio obojicu. Jebiga, stara škola, tražio je od nas da ga zovemo 'druže učitelju'.
    -deset: gurnuo neku djevojčicu u močvarni kanal pokraj puta. Jedva su je izvukli.
    -deset: namlatio nekog klinca. Onda me njegov ćale sačeka u mraku i opali mi takav šamar da sam se upišao. Sutradan sam tog klinca, Kristijan se zvao, bacio u rijeku. Neki dan sam ga vidio, htio sam ga udariti autom.
    -jedanaest: 'izgubio nevinost' sa trećom rođakom. Bila je starija par godina i to je bilo 'čisto da probamo'. Kasnije sam to poricao. Mada smo se prošle godine na nekoj svadbi pošteno izjebali.
    -12: tad sam već počeo da se farbam, da nosim maskirno i martinke. Potukao se prvi dan u novoj, trećoj školi, i to sa tada najzajebanijim likom u školi.
    -13: potukao se sa 'najjačim likom u razredu'. I iskusio prve prave batine, do tada sam ja mlatio jer sam bio jači, tada je prvi put su me namlatili jer ih je bilo više.
    -13: uveo lanac i bokser u svakodnevni arsenal prilikom marisane. Od tada nisam dobio batina.
    -14: masovna tuča između 2 razreda. Izvukao letvu u glavu. Al' nadrobili smo ih.

2002. počinjem da treniram rukomet, nedugo potom i jujitsu. Od te godine se lagano smirujem. Samo sam se par puta potukao (nije bila tuča, sve sam završavao jednim udarcem i to isključivo zbog djevojaka). Ono što sam htio udariti profesora fizike u gimnaziji se ne računa. To je prenaduvano.

Trudio sam se da skratim što više mogu, al' kurac, divi teksta, jebote!

EDIT: kad sam imao 5 godina napravio sam neki miks tipsa, pipsa za bube, svih srpejova i prašaka, sipao to u čašu i ostavio u mraku jer sam skontao da svako veče djevojka koja me je čuvala ustaje iz kreveta, ne pali svjetlo, hvata se za čašu vode koja je već spremna. Sve sa namjerom da je otrujem jer mi je išla na kurac. Na kraju nije ona popila nego moja stara koja se vraćala sa posla nekad oko 3 ujutru. Nije joj ništa bilo. Tad mi je bilo žao. Tad sam bacio prvu mačku sa zgrade i crtao kukaste krstove po sveskama.

13. - Sa 5-6 godina na svim sveže okrečenim zidovima u kući nacrtao koncentrične krugove. Ne kajem se, jer sam dobio najžešće batine u istoriji.

- Terao inat zbog svega i svačega. Ćale dovatio da me lema, a ja mu se smejao u lice. I tako jedno 2h. Do prve krvi. Nisam mogao da sedim. Najzanimljivije batine u mom životu, sada gledano.

- sa 15 ukrao toblerone 4x, svaki put kad je nestalo struje u radnji pa nisu radile kamere. Ne kajem se, jer su mi ih naplatili sve do sad. Kradu k'o nenormalni.

- Sa 14 doš'o na kiosk da kupim sok, kad tamo nikoga. Pričekao malo, pa se okrenuo i odneo sok. Bio žedan, šta da radim.

- Sa 16 uhakovao neke firme za obradu metala il' nešto slično. Napravio malo muke radnicima. Kajem se, žestoko.

- Kevi skratio život primetno. Malo-malo pa me zatekne krvavog do laktova. Ožiljaka brdo. E keve mi je žao, najozbiljnije.

- Sve slatkiše uvek pojedem. Ništa nikad nisam ostavljao sestri. Kajem se, možda malo.

Dopuniću kasnije. Ima nekih stvari koje nisu baš za javnost. :)

14. Imam toliko grehova da me možete slobodno svrstati među prave kučke.

Evo ja ću reći skorašnji greh. I taman sam potvrdila reputaciju prave male kučke.

Kolegu koji mi se dopada sam do te mere zajebavala i peckala iz osvete jer kad god sam htela da pokažem da mi je bar malo stalo, on je bio grub. On se naljutio na mene i ne želi više ni da čuje za mene. A, posle sam iznenada shvatila da postoji mogućnost da se i ja njemu dopadam. Ali bilo je kasno.
    Inače jako teško praštam i na grubost reagujem krvavom zajebancijom i peckanjem bez mnogo razmišljanja zašto je neko u datom trenutku bio grub. U meni se aktivira prava kučka koja je spremna da gazi, a da ne gleda.
    Ja sam išla na to da ga potpuno srozam u društvu, da ga matiram u dva poteza. Posle su se pojavili razni posrednici, neki sa iskrenim namerama, a neki samo da se zezaju i posrednike sam počela da zajebavam ne bih li okrenula veče u svoju korist jer su me svi bili napali pitanjima ZAŠTO TO RADIŠ, PA ZAR NE VIDIŠ DA GA POVREĐUJEŠ i meni je ceo svet već počeo da se okreće naopačke i da mi se premotava film unazad da analiziram događaj po događaj.
    A, onda me je trgla rečenica:
    PRESTANI DA IGRAŠ IGRICE!
    Zaista postoji realna mogućnost da je sve vreme bilo obostrano, da je bio grub zato što nije znao na čemu je sa mnom (tad sam imala dečka i paralelno sam flertovala sa više kolega).
    Kažu mi da je stidljiv, ali ako je sve to tačno vrlo moguće da se plaši da mi bilošta kaže jer misli da ću mu se smejati i da ću ga glat odbiti.

Inače se ne kajem za svoje grehe i nestašluke, ali za ovo ako ispostavi da je tačno trudiću se svim silama sve da ispravim. U životu nisam trčala za nekim, u životu nikog nisam molila, u životu nisam plakala pred onim do kojeg mi je stalo, ali izgleda da ću jednom u životu morati da stisnem zube i zgazim svoj veliki kučkasti ego i ponos i nadam se da će vredeti!

edit: A, tek koliko mi je teško da kažem IZVINI. A, OPROSTI je za mene misaona imenica, kada moram da je izgovorim kao da mi je neko stavio ručnu bombu u usta.
    Užasno sam tvrdoglava!

15. I taman sam potvrdila reputaciju prave male kučke.

a jel imas zelju da kad porastes budes kao one crnkinje ili latino ribe iz bronksa koje su u fazonu "i'm such a bad ass bitch, don't mess with me and my man, i'll fuck u up!"?

16. Lemajo, nije ti jedan post bio dovoljan? ;)

17. Koji vam je * sa mackama?! Sto malo ne bacate ulicne kucice, pola je njih besno i ujedaju ljude.

18. u jbt, bagovala mi vuka! svaki put kad sam kliknula "posalji" izlazilo mi ono "jbg nesto se sjebalo, vukajlijin cale je obavesten"....

19. Đe god okreneš mainjaci.

20. Mene su izujedale mačke kad sam bio mali. Bilo ih je oko 15 u čoporu. Od tada smo bili u ratu do ove godine. Nešto se prelomilo u meni i oprostio sam im.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.