"My name is Earl" - ili spisak loših stvari koje smo uradili

1. Napale te iz cista mira?

2. hahahahahha napale te macke! hhahahahaha

3. Ма, човек трипује да је неки глодар, миш, скочимиш. :)

4. Mozda su i macke utripovale. :)

5. Napale me mačke. Šta ću. Jedno pet komada me ugrizlo, ostale sam pošutao pa su pobjegle. Jedna je bila naročito krvoločna. Kasnije je dobila je petardu u šupak, po starim srpskim običajima.

EDIT: Ove godine mi je, dok sam šljokao sa jaranima, prišlo neko mače i počelo da se umiljava. Onda sam ga uzeo u naručje i ugrijao ga u ručerdama jer mu je bilo hladno. I onda nas je pratilo sve do grada u stopu. Izgledali smo nadasve komično - 6 pijanih likova i mače koje ih prati. Nazvali smo ga Mitar i jednom sam ga odbranio od čopora pasa (jer sa psima znam bolje neg' sa mačkama, psi me slušaju).

6. ni misevi nisu vise sto su nekad bili... :P

7. Prevario sam ČIČU sa lemajom, jedno 200 puta. Ne kajem se!!! :)))

8. Nasmejali ste me žešće sada.

Ne lemajo, ja ne bih volela da budem kučka iz geta, ma ne bih volela da budem kučka uopšte, ali život me je tako naterao. Do sada sam nailazila samo na skotove, i kada sam prema njima bila kučka isplatilo mi se, a onda sam naišla na čoveka koji nije skot i krivo mi je što sam ga tretirala loše. To mi je prvi put u životu da se kajem zbog nečega.

9. Macke i postoje da bi lovile miseve. :)

10. Kako mene život još ni na šta nije natjerao?

11. revolucija suza

Nasmejali ste me žešće sada.

Ne lemajo, ja ne bih volela da budem kučka iz geta, ma ne bih volela da budem kučka uopšte, ali život me je tako naterao. Do sada sam nailazila samo na skotove, i kada sam prema njima bila kučka isplatilo mi se, a onda sam naišla na čoveka koji nije skot i krivo mi je što sam ga tretirala loše. To mi je prvi put u životu da se kajem zbog nečega.

Ma... BolE te kurac...

12. mrmune, i znaš da ti čiča nikad neće oprostiti! ne znam kako si to mogao da mu uradiš kad si se kleo da tvoje srce i telo pripadaju samo njemu! doduše, nije da te ja nisam navodila na greh, al šta ću... :P

revolucija suza, ne znam šta da ti kažem, osim da je tužno živeti u konstantnom strahu da će te neko povrediti, konstantno držeći podignute štitove, kontantno prezirući ljudi i smatrati ih krivim dok se ne dokažu nevinima. život je suviše kratak da bismo ga proveli krijući se iza nekakvih zidova. i eto, tvoja priča dokazuje moje verovanje - ako si skot prema svima kako te ne bi povredili, kad-tad ćeš ispasti skot prema nekome ko te nikad ne bi povredio, i tada ti postaješ upravo onakva osoba od kakvih si se branila.

po meni, vredi biti povređen milion puta i ostati otvorenog srca kako bi u to srce primio onu osobu koja te zaslužuje. ta jedna osoba totalno vredi svog onog bola koji moraš da prođeš da bi došao do njega/nje. uostalom - postoje mnogo gore stvari u životu od slomljenog srca i razočaravajućih prijateljstava...

13. Mr. Moon da je skot boleo bi kurac, ali nije i srce me boli što sam se ponela kao kučka prema njemu.

14. Mr. Moon da je skot boleo bi kurac, ali nije i srce me boli što sam se ponela kao kučka prema njemu.

Еее... Нема сад назад. Следећи пут - памет углаву. :)

15. posle J nema K (samo u azbuci)

16. revolucija suza

Mr. Moon da je skot boleo bi kurac, ali nije i srce me boli što sam se ponela kao kučka prema njemu.

Pa, pazi Nikola, pred tobom su dva puta, da se tako duhovito izrazim:

1. ili ćeš da kukaš i posipaš se pepelom, u fazonu "mila majko, šta uradih"
    2. ili ćeš da priznaš sebi da si se zajebala, ostaviš to iza sebe i nađeš nekog drugog neskota prema kom nećeš da ponoviš grešku.
    Vrlo prosto, kao i sve u životu.

17. revolucija suza, predlažem ti da pozoveš mrmuna na pićence, pa da ti on natenane istera zlo iz tebe i utera dobro... ;)

18. Glasam za posipanje pepela :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.