"My name is Earl" - ili spisak loših stvari koje smo uradili

1. "neka onaj koji je bez graha baci prvi kamen"
    герилко цитирао сам ово исто страницу прије ;)...

електро:
    јесам брате,и по сопственом а како видим и по мишљењу осталих...ал` нема везе...

јано-нисам тебе прозивао...али ти мене јеси...али чисто ме заболи...ја сам своје рекао...
    само да ти кажем јано да си била у рату и одрастала у њему а да ниси имала појма на свијет око себе,да те није имао ко посавјетовати,отац на линији,мајка мора зарађивати тако да пере туђа говна,ти сама на улици,под утицајем звјерстава која се сваки дан догађају,питао бих те ја...најлакше је давати коментаре из топле фотеље...рат није оправдање али је свакако један од узрока!...али ти имаш другачије мишљење..и ок...поштујем га..

2. Malo ste se udaljili od teme. Raspravu nastavite preko pvt-a, msn-a, skype-a, možete čak i uživo da se vidite, popijete nešto, nabodete na čačkalicu, il ko šta već ima, etc, etc.

3. "Raspravu nastavite preko pvt-a, msn-a, skype-a, možete čak i uživo da se vidite, popijete nešto, nabodete na čačkalicu, il ko šta već ima, etc, etc. "

е нисмо толико пукли ;)...имамо ми и живот :)=

4. cica oprosti ako sam te uvredila nije mi bila namera nikad :/

5. ako ova tema služi za iznošenje prljavog veša, onda nema šta tu neko da se čudi nečemu.
    nije obaveza da se piše, piše ko hoće. i šta hoće.

e, da
    pre dva sata sam uradila neoprostivu stvar, ali neću to da podelim ovde :p

6. Уууу колико сте писали о овоме, човече... Не могу сад све да читам, видјећу вечерас, сад журим на енглески...

Само сам прочитао онај Јанин први пост:

Član 178.
    (1) Ko prinudi drugog na obljubu ili sa njom izjednačen čin upotrebom sile ili pretnjom da će neposredno napasti na život ili telo tog ili njemu bliskog lica,
    kazniće se zatvorom od dve do deset godina.
    (2) Ako je delo iz stava 1. ovog člana učinjeno pretnjom da će se za to ili njemu blisko lice otkriti nešto što bi škodilo njegovoj časti ili ugledu ili pretnjom drugim teškim zlom,
    učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

Јано, "обљуба" је продирање мушког полног органа у женски. Овде то није био случај. Никакве силе ни пријетње, такође није било. То значи да ово није кр. дјело силовања, већ вјероватно кр. дјело сексуалног злостављања. Но, небитно, како год га квалификовали, ја се тога стидим. Остало ћу вечерас одговорити, ако ми је постављено неко питање!

7. Samo još ovaj post Blek i neću više.

Jano, nisam ti ja Zoki ili Vejv da trpim ovakve reči. (ovim ništa loše za njih)

"Vrlo sam razocarana iskreno. Kosture u ormaru svi imamo, svi koji zivimo ili smo ziveli. i rado ih zovemo nase male prljave tajne. A ukoliko si ti ili tebi slicni rad da svoje tajne siris okolo bez problema- onda ili nemas prave tajne ili nesto tu nije u redu. "

Šta tražiš na ovoj temi ako ne želiš ovo da čitaš?

""Kvazimoralnu krec masu" necu ni da komentarisem. Previse mi je "ljubavni vikend roman" fazon. "

Ne vidim šta tu nije jasno. Ako imaš problem sa razumevanjem ovako "složenih" izraza, jebiga.

A, kada sam rekao da vas je moderator koji je obrisao zajebao - mislio sam da ne možete da date minus, ili mi glumite pametnice u komentarima.
    Definicija nije obirisana zato što je djubre. Bila je prva u arhivi sa +20 u odnosu na ostale definicije tog dana i prva na listi najomiljenijih (preko 10 komada) za sat vremena koliko je bila živa. Obrisana je da ne bi postala definicija dana. Ne bi ovaj sajt to smeo sebi da dozvoli.

8. Ovde se ne zna ko je luđi.

9. са гамбијем се не слажем у много случајева али за ово је у праву ...прочитах му дефиницију и без неког шатро улизивања не контам да се тако нешто истинито брише! а експлицитна вријеђања и пријетње и ср*ња дефиниције остају а неке чак постану и деф дана?!

10. Ц, ц, ц, што ви сви волите да се удаљавате од теме, то је невероватно.
    Гамби, имаш моју пуну подршку. Пратио сам сајт и док се нисам регистровао, тако да сматрам да си у праву.

Елем, да се и ја изјадам:

Претпрошле године, чуо сам добацивање на мој рачун од стране ,,правоверног партизановца'' и то зато што сам носио црвено-бели качкет(који везе с фудбалом нема). Можда и није хтео да се туче, али ни пет ни шест- залетео сам се на њега и сасуо му зубе песницом, а потом наставио да га шутам. После тога, нисам могао да спавам те ноћи, јер нисам веровао себи како лако могу да постанем насилан(иначе сам веома мирољубив и куличан у јавности). Срећом, после тога га више нисам видео.

11. Их, па избрисаше доста тога. Сад немам на шта да одговорим :-)

Последњи пут пишем о овом "свом случају" на теми "мај нејм из Ерл".

КАЈЕМ СЕ И КРИВО МИ ЈЕ ЗБОГ СВЕГА ЛОШЕГ ШТО САМ УРАДИО КАО КЛИНАЦ.

-Везано за људе које сам малтретирао:
    Ако будем у прилици, трудићу се да на неки начин и помогнем, у границама својих могућности, свим оним ликовима из мог писанија (који су преживили, офкорс), ако им некада буде требала нека моја помоћ, било какве врсте.

-Везано за животиње које сам малтретирао:
    Мислим да ми је довољна казна то што сам у међувремену постао прави љубитељ животиња и што на прави начин, донекле, могу да доживим ту патњу кроз коју су оне пролазиле.

-Што се тиче правне квалификације оног једног поступка:
    Није у питању кр. дјело силовања, него сексуалног злостављања (ако је то уопште и битно).

- КРАЈ -

12. daklem!
    loše stvari koje sam uradila u poslednjih nedelju dana:
    - posvađala se sa mamom oko neke gluposti, izvređala je, a svađu sam ja započela samo zato što sam bila nervozna (pms)
    - ogovarala jednu drugaricu kod druge, ali sam to radila sa strašću
    - otvorila lažni nalog na fejsu i zajebavala nekog lika. napržila sam ga ko mladog majmuna, što i nije bilo mnogo teško s obzirom da dečko ima iq kao broj cipela
    - švercovala se u troli
    - povisila ton na šefa i rekla mu da je bezobrazan, a on uopšte nije bio bezobrazan samo je tražio da posao završim na vreme.
    - bila neljubazna prema nekoj babi koja me pitala da li je trola koja stoji na stanici pokvarena. bilo je sasvim očigledno da jeste, i znala sam da je ovo jedna od onih baba koja voli da započinje razgovore sa strancima, al pošto sam bila nervozna (i dalje pms), ja sam joj odbrusila "a kako ja to mogu da znam, jel vam ja ličim na šofera pobogu!?!!?", coknula jezikom i okrenula glavu na drugu stranu.

forgive me father, for i have sined!

13. You are forgiven,my child.Now get back to digging that hole.It 's not going to be done by itself!

14. ummmm... ovaj... a de su mi kablovi, je li električar?

15. No cables mam,sorry,we only do business with well known companies.
    Please call back in a few years.

Zarđao mi je engleski skroz.Nema ništa od kablova,ja danas uveo wireless :D

16. kažem ti ja wireless je majka (ne računam one pozadinske kablove)

17. Hteo sam da i sam napisem nesto na ovu temu, ali me evomene obeshrabrio. A bas sam mislio da bi to sto sam ne tako retko kuvao kafu na velikoj ringli bio pravi hit. Jebiga...

18. Ja sam hteo da napišem da sam bio u vezi sa jednom poznatom pevačicom koju sada dosta ljudi ne voli ali verovatno mi niko ne bi verovao pa sam odustao. Mislim da bi to baš leglo na ovoj temi. :)

19. @evomene ne postoji krivicno delo seksualnog zlostavljanja kao takvog u kz koji je stupio na snagu 2006 godine. Ja sam se pogubila ne znam sta ti pricas. U stvari bojim se da znam ali da ti ne znas... Al nema veze kolega. Uzmi zakon knjigu pa mozemo raspraviti na drugoj temi.
    @gamby znam da nisi zoki ili vejv (ovom prilikom nista lose o autorima) samo ne znam zasto pravis paralelu izmedju sebe i njih. Ali mogu da skapiram da si osoba koja svoju vrednost ceni mereci je sa drugima te je sa moje strane i to ok.
    Sto se tice mog razumevanja tvojih kompleksnih sintaksi (ili nerazumevanja) mogu samo ovo da ti kazem. Nije sramota i nije problem kad covek nerazume nesto komplikovano. Tesko je i tuzno kad covek ne razume kad mu se prosto kaze.

Ja sam bila pokvarena i jos uvek jesam. Ne kajem se.

20. @Jana:
    Ја сам реко да није силовање СИГУРНО, а да је ВЈЕРОВАТНО сексуално злостављање (нисам сигуран јер сам давно то полагао).

И ево, сад држим у рукама књигу Кривично право - посебни део, из 2002. године и, консултујући њу, опет ти кажем да оно НИЈЕ силовање, али да се, по КЗ који је важио те 2002. може можда подвести под Кривично дјело БЛУДНЕ РАДЊЕ...
    Не вјерујем да се начин инкриминисања оваквих поступака нешто значајно промијенио до данас.
    И шта се правиш луда, знаш добро да си погријешила :-) Питај Trouble-а, он је врстан правник, ако мени не вјерујеш.

Сад, стварно, ај здраво!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.