Добре пичке v2.0

1. Autore FiatPando, to je besmisleno vama, ne njima. I dalje nije sirotinjska spika.

2. sirotinjska spika se ne odnosi uvek na imovinsko stanje.

3. Autore Mesni, možete li mi Vi objasniti zašto je doniranje para Ukrajini sirotinjska spika, kao što FiatPanda tvrdi? Nije važno šta ja mislim o tome, zanima me argumentacija.

4. па ево ти аргументација бесмислено је рупа без дна решио сам ти то захвали ми се касние

5. Sirotinjska spika je jer je besmisleno jer ste Vi tako rekli.

Ok, zahvaljujem se odmah, a vrv ću i kasnije

6. Umesto da lepite linkove dobrih pičaka

7. Ja zalepio ukrajinku

VUKAJLIJA: A ŠTO NE RATUJE ONA PITAM JA VAS?

8. Odlična, blagi rednek vajb

9. Autore Mesni, možete li mi Vi objasniti zašto je doniranje para Ukrajini sirotinjska spika, kao što FiatPanda tvrdi? Nije važno šta ja mislim o tome, zanima me argumentacija.

kada je neko duhovno siromašan, normalno da će dati pare ukrima da rokaju ruje. boli njih kurac za ukre, samo žele da rusi dobiju batine. jer jedan prosečan džobajden nema ni pojma šta je jedna ukrajina ali zna on da se protive rusiji i zato hina obogaćuje. a kada krenu ameri i slična govna to da rade, moraju i njihovi kučići 90% zapada.

10. kada je neko duhovno siromašan, normalno da će dati pare ukrima da rokaju ruje

Lol, ovo je nešto najsirotinjskije što sam čuo, još od aj ti plati, nije mi ni do čega hnjohnjo

11. Najgora sirotinja su oni što šalju esemes da mali uglješa može na operaciju kurca, jer tako samo plaćaju farmakomafiju

12. Doniraj za sigurnu kuću? Lol, nisam tolika duhovna sirotinja, sigurno ima neki razlog što ih biju

13. Gospodine, prilog za sirotište?

Pa što nemaju roditelje majmuni LOLO

14. staviš joj kesu za đubre al onu veliku preko glave negde do kukova i udri

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.