SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Ta zastava je sranje, nikad nije bila zastava jedne grupe, nego su je koristili u početku pobunjenici. Što je širok pojam jer među njima ima ljudi iz Al Kaide, Al Nusre, sekularnih pobunjenika, ISIS-ovaca i svih ostalih.

I jebite se vi koji mislite da je Asad do jaja.

2. Nije po Srebrenici al boga mi je bio po raznim rovovima.

3. Asad je bog otac. On je nešto što Vučić pokušava da bude, mislim za koga se predstavlja.

4. I jebite se vi koji mislite da je Asad do jaja.

Čak, nije Asad do jaja, ali koja je alternativa? ID ili Al Nusra, ili neke sitne i sad slabe grupe koje naoružavaju i organizuju američki demokratizatori? Ili Kurdi, koji i ne verujem da žele da imaju išta osim samostalnosti?

5. Kurdi se samo bore za samostalnost.
    Čak su nekad i protiv Asada.

6. Čak, nije Asad do jaja, ali koja je alternativa? ID ili Al Nusra, ili neke sitne i sad slabe grupe koje naoružavaju i organizuju američki demokratizatori? Ili Kurdi, koji i ne verujem da žele da imaju išta osim samostalnosti?

Ne znam iskreno, Asad je kao najbolji izbor u trenutnoj situaciji, ali mi se sere od tih "dobrih" diktatora koje podržavaju Rusi/Amerikanci. Jedenje govana. Za sad bi najbolji plan bio da upadnu Rusi i Ameri zajedno i poubijaju sve ludake tamo.

7. Nemoj se sa Rastkom rasravljati pls. Kao sa gusenicom da pričaš.

8. Deky operi dasku poyy

9. http://www.dodaj.rs/f/2b/KG/TQ6wmz/aaa.jpg
    Dokaz da je ovaj čovek desno koji izgleda kao izbeglica u stvari klao šiptarsku decu na Kosovu.

10. Луди Чак
    Za sad bi najbolji plan bio da upadnu Rusi i Ameri zajedno i poubijaju sve ludake tamo.

Neki od njih se bore za oslobodjenje od tetorista-islamista a neki sa teroristima-islamistima
    Nije dobro stavljati ih u isti koš

Niti je ikada dobro stavljati znak jednakosti na te koji se bore da bi im deca rasla u normalnoj državi a ne u nekakvim kalifatima

Asad je smetnja samo Americi

11. Neki od njih se bore za oslobodjenje od tetorista-islamista a neki sa teroristima-islamistima

Niti je ikada dobro stavljati znak jednakosti na te koji se bore da bi im deca rasla u normalnoj državi a ne u nekakvim kalifatima

Hahahaha, to je to viđenje "MI protiv NJIH", zla Amerika grrrrr, Rusi su anđeli jeeeee. Asad je najbolji vođa ikad, a ISIS je direktno stvorila Amerika, Obama je samo postavljen, Putin je divan čovek i lider. Jebena lolčina. U kakvim zabludama vi ljudi živite i kako je vama jednostavan svet.

12. Луди Чак
    U kakvim zabludama vi ljudi živite i kako je vama jednostavan svet.

U kakvoj tek ti zabludi živiš i kako je tebi tek jednostavno?
    Ja već 12 godina radim po tim i takvim zemljama i npr bio u toj Libiji, Siriji i S.Arabiji
    Skoro sam ubedjen da nemaš pojma o bilo čemu o stvarima koje se tamo dešavaju i stvarima koje su bile ranije dok su bili ti "diktatori" (konkretno mislim na Asada i Gadafija)
    Ali uživaj svoj život i živi u ubedjenju da sve znaš bolje od drugih

13. http://mmc-news.com/news-germany-puts-army-on-standby-after-its--and-039;generous-and-039;-approach-to-migrants-backfires-214762.dbv

Saudi Arabia have controversially offered to help Germany cope by building at least 200 mosques.

хахахахахахаха

14. Neki od njih se bore za oslobodjenje od tetorista-islamista a neki sa teroristima-islamistima

prelol

15. U kakvoj tek ti zabludi živiš i kako je tebi tek jednostavno?
    Ja već 12 godina radim po tim i takvim zemljama i npr bio u toj Libiji, Siriji i S.Arabiji
    Skoro sam ubedjen da nemaš pojma o bilo čemu o stvarima koje se tamo dešavaju i stvarima koje su bile ranije dok su bili ti "diktatori" (konkretno mislim na Asada i Gadafija)
    Ali uživaj svoj život i živi u ubedjenju da sve znaš bolje od drugih

Uuu, to je taj argument, malinar otišao da radi u Libiju i odjednom je stručnjak za islam, istoriju Bliskog istoka, međunarodne odnose i politiku, geografiju, neuropsihologiju i sve ostalo, jer je upoznao pet Arapa koje je namestio Gadafi da mu pomažu i prikažu kako je sve idealno.

16. Čakec de me ubedi zašto SAD a ne RF u jednom postu.
    Napomena: Potpuno sam neutralan i moje lično dupe mi je najbitnije.

17. @Луди Чак

Verovatno ti bolje znaš od mene koji i sada trenutno radim u jednoj od tih muslimanskih zemalja
    Rekoh ti, uživaj svoj život i živi u ubedjenju da sve znaš bolje od drugih
    Još ako si naduvan...e tek onda je verovatno ružičasto

P.S.
    Malina nema ovde osim uvozne i bezobrazno su skupe

18. Čakec de me ubedi zašto SAD a ne RF u jednom postu.
    Napomena: Potpuno sam neutralan i moje lično dupe mi je najbitnije.

Ne razumem, generalno zašto je SAD bolja ili šta? Ili za određenu stvar? Pojasni.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.