SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Pa otkud znam, ima mnogo sranja u Americi, ali je u suštini bolja zemlja. Mrzi me sad da pišem, napisaću ovih dana.

2. Zanimljivo
    Šta traže u kasarni?

Група миграната покушала да уђе у касарну на Топчидеру

http://goo.gl/i2a9ER

3. Merika je bolja jer je vidra tamo

4. Rusija je bolja nije nas bombardovala.

5. Al i Rusi znaju biti govnurde.

6. Kad ćete da naučite da neutralno vrednujete stvari? Deki nije pitao "da li je nama bolja Amerika ili Rusija" nego generalno. Mada i to je prazno pitanje, generalno za život, generalno za svet, u kojem smislu bolja?

7. Generalno je bolja Rusija.
    Zbog amera je i ovo sranje sa imigrantima.

8. @stratimir
    Stara slika od prošle godine
    Tada su pokušali da naprave moralnu policiju u Nemačkoj po šerijatskim zakonima
    Patrolirali ulicama Nemačke mudžosi i maltretirali žene koje nisu odevene po šerijatskim pravilima
    Tako rade svi muslimani kada se osete jaki i brojni tj da su u nekom kvartu npr u većini
    But jebiga
    Dobili po piČ..i od policaj, proterani i još švabovi doneli zakon protiv ISIS i njihovih simpatizera

9. To je sad velika frka po londonu, imaju te organizovane patrole, uglavnom mladji isprani mozgovi i njima ce da jebu mater kad tad.

10. Sa tim što bi jedan naš prosečni huligan ubio boga u ovim preglupim mudžosima.

11. huligani nemaju muda sami nigde da krenu, ili čoporativno na manjinu ili nikako

najsmješniji su mi kad se kao njih 112 zaleću na 13 policajaca i kao gađaju ih kamenicama, i onda ovih 13 pandura krene na njih, a oni bježe ko muve bez glave, ma to trče ko Bolt hahah ja nez kako ih nbije blam više, evo 18 godina tako bježe

12. NekoOdNekud
    huligani nemaju muda sami nigde da krenu, ili čoporativno na manjinu ili nikako

Baš kao i mudžosi.
    Jajare, osim u gomili 100 na jednog

13. Niko osim huligana nije ustao protiv gej parade i protiv priznanja Kosova*.

14. ...Evropska komisija proglasila Srbiju bezbednom zemljom za migrante, te pretpostavljaju da je Srbija "u obavezi da primi sve izbeglice koje uđu u zemlju, jer bi u protivnom drastično umanjila svoje šanse da postane članica Evropske unije".

15. Rasni sto si tolka pickica jebote sta se plasis malih imigranata budjavih

16. Koliko god da ih doživljavam kao narod šamšula, ispadoše Poljaci pametniji od nas sa onim protestom.
    Mogu da ih optužuju za ksenofobiju, oni jednostavno kažu da nemaju uslova za taj silan (polu)svet koji im dolazi.

17. Angela Merkel, borac za ljudska prava je Hitlerova ćerka.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.