До сада смо имали Костића, Бурзума и сада Ола. Вероватно је било још неких личности којима је лизао цхмер и идентификовао се са њима али нисам запамтио. Шта мислите ко ће да постане Дуче када га смори овај оловски наркомански стил? Победник добија крем бананицу штаркову од мене шаљем брзом поштом да се не истопи на овој врутјини :))))))))
Маркo
До сада смо имали Костића, Бурзума и сада Ола. Вероватно је било још неких личности којима је лизао цхмер и идентификовао се са њима али нисам запамтио. Шта мислите ко ће да постане Дуче када га смори овај оловски наркомански стил? Победник добија крем бананицу штаркову од мене шаљем брзом поштом да се не истопи на овој врутјини :))))))))http://99gifs.com/-img/515b2ac4afa96f0994017c4f.gif?w=400&h=300

nmg da kazem nesto vise o ovoj temi ali sam uocio jedan zanimljiv detalj. Naime autor Crveni Baron pretpostavljam da ima ili je imao neku alterkaciju sa autorom Marko. Autor Crveni Baron je surfovao internetom, trazio neke slike i naisao je na gif nosoraga rekao bih kako dok sere repom razmahuje govno. E sad on je odmah bukmarkovao taj gif i razmisljao u sebi kako cu izjebati autora Marko kad mu postavim ovo na neko njegovo pisanije na forumu. Cekao je priliki u BUM! Taj gif je psotavljen odmah nakon prvog posta autora Marko. Ovo radim u RL, nzm kako kao neki profajler sam. To je taj neki sled dogadjaja, autor Crveni Baron moze samo da potvrdi ovo jer zna da sam u pravu. Znaci gif je specijalno bukmarkovan za ovu priliku to je sustina i prozreo sam to.