- decko_koji_obecava
И да, ај умодујте Билија, Лукса ил' тако неког ко је чешће на овој теми, чисто да брише спем од iv ana и сличних кретена. Пошто полако и ово одлази у курац.
И нарочито да се казни свако спојловање без упозорења.
Допуна: Ово је са теме "Дакле, филмови", а предлог се тиче оних пар тема које још вреде нечему.

Za. I da se odbanuje ajax ili banuju i drugi koji vredjaju jer nije fer da neko moze da vredja a neko ne. A i realno jeste ono ajaxovo vredjanje bilo sprdnja i zajebancija i ako ne odobravam to sto je uradio. Plus je covek jedan od zanimljivijih likova i nije smarac kao bob rok i kompanija. A evo rajder se vratio i na par tema (cak i na smesnim slikama al to je obrisano) je postovao i na svih par je izvredjan iz cista mira i nikom nista. Nije da se nesto sekiram za njega, cak i mene sto puta nervira njegovo ponasanje ali nije fer da je vredjanje njega ili bilo koga drugog izuzeto od bana a da se druga vredjanja sankcionisu. I banujte ove duple naloge kojima je cilj samo da smaraju, mada sam video da je par njih i banovano sto podrzavam.
- лош тенор
A sa mnom je u osnovnu išla jedna seljančica, Neda se zove, i sjećam se da je napisala Beljina, jer Srbija.
A isto tako je pisala i Predor. Učiteljica se ranila šakom ja mislim.
Цупић дефинисо:
http://vukajlija.com/hiperekavica/136665 - Вreče mi drugar da je bio u Bijeljini, kaže da više ružnijih ljudi nigdje nije vidio
ja sam tenorov drugar.
- В
i ne, ono, jel ste vi billy (a jes mi jako ovo xexexe) tu kad je kajzen reko da se za mes dana uvode novi modovi, sa novim nivoima zaduzenja, und so weiter?