La Liga BBVA
  • Crno

Dakle, Primera.
    Spektakularnom najavom, neko bi rekao da se za trofej takmici 20 timova, objektivno takmice se dva.
    Ove godine usli Las Palmas, Eibar i Betis. Strucnjaci prognozirali povratak prva dva tamo, Eibar odvali Atletik, LP u tri picke materine (kanarska) kao Denver u NBA, Hihon otkinuo dva boda Realu, Barsa jedva sa Malagom..

Valensija i Sevilja nikad jace, Betis i Viljareal imaju solidne timove..

Vasa misljenja o ligi, za koga navijate, od kada, zasto itd.

• Rasni

E znaš koliko je zanimljiva utakmica izmedju Betisa i Deportiva npr. Može lok.

• Crno

E jebo uvod sad, nego da napisem sad negde, dakle u avgustu, da Atletiko ove godine uzima sve trofeje. I LS i Primeru i Kup Kralja. Aukurac sve.

Kakav tim jebeni imaju, disciplina za 10, onaj Grizman jebe jako u sve predele tela, ali odbranaaaa. Svrsio sam malo u gace kako igraju ljudi.

• Срета-Штета

Одвалио Атлетико 3:0 Севиљу у Севиљи.

• Crno

Kakav tim ima Sevilja jebote, napadaju celo drugo, ovi su sve izblokirali, ali sve jebeno. Kakva odbrana. Da je igrao Martinez od pocetk umesto Toresa govnjavog, bilo bi 5-0.

• azza

Ladno pratiš ovo i dalje. Ja sam i Ligu Šampiona prestao čestito da gledam. Filološki ftnj.

• Zhajk

ODUVEK SAM VOLEO I NAVIJAO U ESPANA ZA VILJAREAL
    CAPDEVILA
    NILMAR

NAPRED VILJAREAL!

ŠPANSKI ARSENAL!

• Carl Cox

http://cycling-passion.com/wp-content/uploads/2013/02/nihat-kahveci-darko-kovacevic.jpg
    Od kad je ovaj dvojac napustio RS ne simpatišem više nikoga u Primeri. Pratim, ali nije to to... :((((

• Шека

sevilja enormno jeben tim ima ove godine

• celt

jebi ga ja sam navijao za real jos pre nego sto to bilo popularno...
    ovo mi prvi dres koji sam imao (mada nesto ne verujem da bio orginal):
    http://www.classicfootballnumbers.com/wp-content/uploads/2014/06/REAL-MADRID-1994-96-HOME.jpg

danas ih ne gotivim nesto posebno ko ni ostale.

• ps

кад то није било популарно?

• Шека

cak mislim da ce atletiko bit drugi, zajebi real

• º
    banovan

eh...

Đe je Ligue 1, Eredivisie, Bundesliga, Seria A, ona Portugalska liga? De su teme za te lige?A?

• Срета-Штета

http://cycling-passion.com/wp-content/uploads/2013/02/nihat-kahveci-darko-kovacevic.jpg
    Od kad je ovaj dvojac napustio RS ne simpatišem više nikoga u Primeri. Pratim, ali nije to to... :((((

Ау, јеб'о те.. Дарко и Нихат. Оне сезоне ако нису дали 40 голова скупа! :Д И мало је фалило првенство да освоје. :((((((

• Crno

Ko nije navijao za real kad je igrao Zidan, kontam da su i ovi iz Barselone tad navijali za njih lolo.

• mickey993

Valensija i Sevilja nikad jace

Sevilja je imala jače timove prošle i pretprošle godine, ove su doveli neke ''rizične'' igrače tipa Ramija, Imobilea i sl. , a prodali su skoro sve najvažnije igrače iz zadnje dve sezone.

Pazi Valensija je svakao u nekoliko navrata imala mnogo jači tim nego sada. Počeo sam da ih gotivim kao klinac, 2000. i 2001. su imali premoćan tim sa Ajmarom, Mendijetom (za kog moj ćale i dalje smatra da je mogao da bude najbolji ikada da nije otišao u Lacio lolo), Kanjizaresom, Ajalom, Barahom, Lopezom i sl. Ali su nekako bili od onih baksuznih ekipa koje ne mogu da osvoje ono šta bi trebale.

Isto tako i Deportivo, nikad neću zaboraviti gaženje onako moćnog Milana i krivo mi je bilo što su ispali od Porta na triperski penal 2004. u polufinalu. Kontam da bi otkinuli Monako u finalu čisto da im se osvete za onih 8-3 lolo.

• º
    banovan

Hahahahaah Sasuolo skor 2:0:0

Juventus skor 0:0:2 ahahahahahahha

• ps

реал је мејнстрим од неке 60-е године

• º
    banovan

Real Betis>>>>>>svi drugi Real klubovi