Vaše najluđe želje
  • brainiac96_Dio

Svako ima svoje želje,neke mogu da se ostvare a neke ne.Ovde možete pisati o svojim željama,podeliti ih sa drugim autorima.Ja ću prvi:
    želim da sviram gitaru najbolje na svetu

• Пд

Да одем у САД , 10ак година , уштедим кинту , седнем са друштвом у нови кабриолет и кренем редом од Мајамија до Лос Анђелеса.Као у оним паљевинским америчким филмовима...

• Mastrixt

Želeo bih da doživim duboku starost. 100 godina.

• chelsea

Zelim da Mastrixt dozivi duboku starost. xD

• Mastrixt

U savremenim uslovima je lakše zaraditi milijardu evra nego doživeti stotu. Pa ti vidi, chelsea.

• chelsea

Da, to je sad nova tema, xD...

• brainiac96_Dio

uuuuuu pa ja bi više voleo milijardu evra nego da doživim sto godina,ionako se svet raspada

• Mastrixt

@chelsea
    Nije! ;)
    To spada u temu "Vaše najluđe želje".

@brainiac96
    Danas ima i mladih milijardera (ajde dobro, milionera), pre ih nije bilo. Ali su stogodišnjaci danas ređi nego pre. ;)

• kostja

''Боље живети сто година као милионер, него седам дана у беди!''

ја бих желео да кад деда умре тестаментом зајебе ћала и све препише мени...

• brainiac96_Dio

kolko deda ima godina?:)

• chelsea

Ja bih voleo da mi Mastrixt kaze kako da "zaradim" milion.

• brainiac96_Dio

zašto želiš da živiš sto godina?zamisli da si neki otromboljeni starac koji ne može ni sam da ode u ve-ce a kamoli sve ostalo.razmisli o tome

• Mastrixt

@chelsea
    Teoretski mogu da objasnim. Iskustva, za sada, nemam.
    Za početak ti predlažem neku literaturu tipa "Kako se obogatiti za godinu dana". Kasnije pređi na zakonsku regulativu.

@brainiac96
    Neću da zamišljam, hoću da doživim. Imam ja i drugih želja ali ova bi se mogla smatrati najluđom.

• chelsea

Nije Mastrixt neki otromboljeni starac koji ne moze ni sam da ode u ve-ce, on nikada nece da ostari, a kamoli da umre

• brainiac96_Dio

nisam ja ni rekao da je on otromboljeni starac,ali ako doživi stotu može da postane

• chelsea

a ja kazem da nikada nece da ostari!

• brainiac96_Dio

ode ova tema u kurac :)

• chelsea

ahahahaahah +

• brainiac96_Dio

treba da pišemo o svojim željama a mi se svađamo da li će Mastrixt da ostari:D

• kostja

@brainiac96
    дада је све ближи да оствари жељу оних који би да живе 100 година...ако оћете, јефтино преносим рецепт за дуг живот...