Ставови вукајлијаша према Војводини
  • Др Јанковић

-Прегледајући дефиниције које се тичу Војводине,исфилтрирао сам 7 најчешћих ставова према Војводини и Војвођанима.
    Појединци мисле да:
    1.Војвођани мрзе остатак Србије,јер су убеђени да остатак Србије мрзи њих;
    2.Новосађани пљују Београђане,иако никад нису напустили Нови Сад;такође су убеђени да Београђани мрзе њих;
    3.Превише су поносни на своју пространу равницу и своја житна поља,те их за остатак Србије баш брига;такође су умислили да би Србија без њих крепала на сваком плану;
    4.Велики сепаратисти-да се Војводина сутра отцепи од Србије,изашли би на улице да се радују и да славе.
    5.Мирни и доброћудни људи,који ће сваког лепо дочекати и са сваким се лепо издиванити;све док има 'леба,сланине и парадајза,добро је,мирни су;
    6.Равнодушни према свему;политика их не дотиче,криза још мање;
    7.Изузетно породични људи;такође,све што се дешава у породици,углавном тамо и остаје.
    Нешто од овог јесте истина,нешто је претерано,а нешто је апсолутна лаж.
    Шта ви мислите?

• merci

auuu... pa zar je ovom stvarno mjesto ovdje?
    ima drugih sajtova koji se bave politikom...

• celt

previse politicka tema za vukajliju!

• Џими

Мислим да сад може да се откључа, пошто имамо подфорум.

• piro

Vojvodina je levo plućno krilo Srbije!
    Levo plućno krilo Srbije! Levo plućno krilo Srbije!
    VOJ-VO-DI-NA!! Levo plućno krilo Srbije! Levo plućno krilo Srbije! Levo plućno krilo Srbije!
    VOJ-VO-DI-NA!! PLevo plućno krilo Srbije! Levo plućno krilo Srbije! Levo plućno krilo Srbije!

Imam i onu: Kosovo je srce Srbije, Šumadija je jetra Srbije i td...

• Christine

a šta smo mi? debelo crevo? :bljak:

• Џими

Ко би био чмар? :)

• piro

Šta ja znam... Negde južnije. :) :)

• Christine

pa džimi je najjužnije hihi

• celt

"Ко би био чмар? :)"

novi beograd. negde kod arene

• Џими

Ја мислим да ће управо општина Сурдулица да буде тај чмар за 20 година. И географски. Шиптари претендују да узму Врање, Прешево, Бујановац и Владичин Хан западно од Мораве (тако је на карти Велике Албаније). Е онда би Сурдулица била тај чмар који би се са југа и запада граничио са Албанијом, а са истока с Бугарском. xD

• necro

Bas me briga za Vojvodinu.

Da ce da se otcepi, hoce sigurno - nekad
    Da ce Siptari da uzmu celu juznu Srbiju, hoce sigurno - nekad
    Da ce Sandzak da se otcepi, hoce sigurno - nekad

Sve sto smo rekli da nema sanse da se desi, desilo se

• Џими

Зато сви лепо купите по плац у Војводини, продаћете га Мађарима за 5 икс веће паре за 10 година.

Елем, ја сам чуо да, кад уђеш у зграду општине у Суботици, да ти кажу добар дан на мађарском.

• Moćni Ming

Dokle se god budemo delili na: Vojvođane, Sremce, Bačvane, Banaćane, Šumadince, Mačvane, Ere, Južnjake, Čarapane, Bosance, Hercegovce, Krajišnike, Kordunaše, Ličane, Banijce, Dalmatince, Slavonce, Kosovare, Sandžaklije, Gedže, tako će nam i biti. Zapravo sve dok budemo stvarali predrasude jedni prema drugima.
    Ovi političari su takvi zato što im je i narod takav. Onda kada ne budemo razmišljali kao brđani i kada budemo imali višu kulturnu svest i međusobno uvažavanje to će biti to, uspećemo.

• necro

@Dziminjo
    Moji roditelji su bili na Palicu na odmor, dal' prosle godine, dal' pretprosle, jebem li ga, i u tom kraju ti obavezno svud kazu Dobar Dan na madjarskom, a tek onda na srpskom sa teskim akcentom.
    Inace ima gomila naselja, mesta i sela gde nijedan covek ne prica srpski, vec samo madjarski.

• prvi srpski vampir

Ja bogumi u rat više ne idem, a vi deco vidte!

• Negroidno Govedo

što bi rekli Šiptari:

Krava na Morava, bivoljic na Topljic...

• Џими

''@Dziminjo
    Moji roditelji su bili na Palicu na odmor, dal' prosle godine, dal' pretprosle, jebem li ga, i u tom kraju ti obavezno svud kazu Dobar Dan na madjarskom, a tek onda na srpskom sa teskim akcentom.
    Inace ima gomila naselja, mesta i sela gde nijedan covek ne prica srpski, vec samo madjarski.''

Ма то је океј да људи тако причају у својим градовима на улици и код куће. Немам ја ништа против тога. Али мислим да је безобразлук да се говори страни језик у државним установама попут градских општина. Ајде да видимо да ли у Тексасу запослени Мексиканци у државним установама смеју да кажу ''Буенас диаз''. Смеју курац. Ред је ред, јебига.

• Nickname

''Da ce da se otcepi, hoce sigurno - nekad
    Da ce Siptari da uzmu celu juznu Srbiju, hoce sigurno - nekad
    Da ce Sandzak da se otcepi, hoce sigurno - nekad''

Pa šta će onda ostati od Srbije?