Separatizam u Vojvodini - stvarnost ili obmana
  • kamikaza2

Da li još neko primećuje povećani revolt prema Beogradu ili je to radikalska paranoja ušla i u mene...
    Jedino što je sigurno je da i jedna i druga tvrdnja piju vodu, jer i za jednu i drugu postoje dobri argumenti...

• rnrt-rain

Paranoja rodjace, svi su revoltirani prema Beogradu(dok se ne odrzi neki jebozovni koncert).

• Јова

Ja se lično nadam da dok su Srbi u Vojvodini većina, nema ništa od odcijepljenja.

Međutim, pošto su i od tih Srba mnogi autonomaši, e onda je već malo zajebana situacija.

Po meni cijela Srbija treba da se žestoko decentralizuje i da SVI regioni imaju veliku autonomiju, (a ne samo Vojvodina), i da stepen te autonomije za sve regione bude isti.

Tako bi se podstakao regionalni razvoj, ali bi se jasno stavilo do znanja da se separatizam neće tolerisati i da nijedan region nije povlašten.

• Cara™

Glupost, nema nikakvog separatizma. Uvek postoji šansa za otcepljenjem al to ne zavisi od naroda već dogovora pičaka koji vode ovu državu.

NAROD NE JEBE, KEŠ JEBE

• rnrt-rain

Jes' vala, decentralizacija je potrebna, tako se drzava nece raspasti vec sacuvati.

• Cara™

POLITIKU NE KREIRAJU LJUDI VEĆ PIČKE IZ VLASTI; PIČKE IZ VLASTI NE PRIČAJU O TOME NEGO OBANJUJU NAROD GOVNIMA I TAKO TO... POSLE SE SVA KRIVICA PREBACUJE NA NAROD KOJI JE TOLIKO GLUP I OBMANJEN DA PRIHVATA SVE ŠTO MU SE NAMETNE

• Јова

A kako zajebati pičke?

I zašto su pičke u Švedskoj i Švici malo bolje prema narodu, nego pičke u nekim drugim zemljama?

• Cara™

ZATO ŠTO PIČKE U ŠVICI Imaju više obraza... otkud znam, to ti je kao i kod riba, imaš bolju pički i imaš lošiju pičku. Problem je što je nama zapala gora, ali i afrikanci mogu isto tako da razmisljaju.... do kraja će biti da naša pička i nije toliko loša!

• Cara™

Јовичић

A kako zajebati pičke?

BIti veća PIČKA, e a kako se to bude kada bi znao ne bi traćio vreme sa vama na ovom forumu

• Џими

Ја сам чуо да се Србија економски не исплати Војводини, тако да у том погледу немају неки императив да се не отцепе. Као што се Београд у суштини не исплати Србији.

• Јова

zapala gora,

A da nije možda problem u našim donžuanskim sposobnostima, tj. nismo u stanju smuvati dovoljno dobru pičku?

• Мatriks

ja ne znam o cemu vi pricate, Srbi su 80% stanovnistva u Vojvodini, ziv sam dokaz :P

• Cara™

Џими

Ја сам чуо да се Србија економски не исплати Војводини, тако да у том погледу немају неки императив да се не отцепе. Као што се Београд у суштини не исплати Србији.

Ni kevi ni ćaletu se ne isplati da drži decu na gajbi pa ih ipak drži. Nije sve u novcu, bar ne bi trebalo da bude

• menijesamodosadno

Слобода за Војводину!!! Доле Београд!!!

• Cara™

A da nije možda problem u našim donžuanskim sposobnostima, tj. nismo u stanju smuvati dovoljno dobru pičku?

Vrlo dobro druže jovičići. Vlast je onakva kakvu zaslužujemo. To sam negde čuo, ali i smatram da nem se dešava sve po zasluzi... Sad što neko štrči a puši zbog većine, jbg, bolje je i to nego se stopiti.

• Hugocavez

Реално гледано има назнака сепаратизма и међу народом. Сад, београђане нико не готиви, и то је чињеница, али колико посто војвођана гласа за Чанка?

• Фејзбукманијак

пун ми курац тих сепаратистичких прича!

• mylyca

Ja sam autonomaš i Čanak je moj duhovni vođa!

• Фејзбукманијак

милице не прди лолололол

• Hugocavez

Добро ти си за формирање будисавског кантона, ми причамо о Војводини.