Prijava

Vama koji ostajete u ovoj diktaturi, autokratiji i sistemu podređenom ličnoj volji pojedinaca koji pritom nisu dorasli zadatku, ostavljam ovu temu i dašak inspiracije da nastavite tamo gde smo moji drugovi i ja slavno popadali.

Vukajlija mora da uspostavi institucije i tako spreči da se čitav sajt otrgne od opštenarodne kontrole i padne u šake nekolicine fašističkih oligarha. Mora da postoji mehanizam kojim će svaki autor biti zaštićen od uticaja samovolje onih koji igrom slučaja, imaju ili direktnu, ili indirektnu vlast na sajtu.

Mora postojati i mehanizam pomoću kojeg bi moderatori bili birani i raspuštani. Samo tako će se ovde stvoriti atmosfera slobode i demokratije koja bi privukla ljude nazad. Vukajlija pripada svima nama, i zato svi mi snosimo i odgovornost za njen rad, ali i privilegiju da biramo sopstvenu vlast.

ŽIVELA VUKAJLIJA

dva puta si kliknuo

Vukajlija mora da uspostavi institucije

Топ 10 моментс ин 2018

је ли мала
https://i.gyazo.com/c510c744e9ea746193c03a87cde745b0.jpg
би ли ти њега смјела а мене завргла?

ozbiljno pitanje: paninaro, jel pricas italijanski? jesi ziveo u italiji?

Prica. I liči na Vuka Drašković oko 95%

samo što je debeljuca

gamby, ajd odjebi, gdje god dodjes ubijes temu.

Definitivno je nastupilo doba teškog kretenizma na sajtu. Ovo Zapatino banovanje od strane ex čekaoničara i daunka Lukca koga je Kajzen najverovatnije pod uticajem nekog žestokog halucinogena odabrao za fckn moderatora, mi je baš onako prvoklasni reprezent celokupne situacije ovde. Ne branim bugarina, ali je škrabalo bar 700 liga ispred komplet trenutne mod garniture. Gasi Vukajliju