Buba i Jala vs Rasta

1. Ajde u Sarajevo Rojken, ja cu te ugostiti na Alpasino kod Bube u A fazi

2. Staza prekrivena mrazom, rolam se A fazom, ove noci otici ces kuci ali sa nalazom

3. Važi brt ja svakako idem, dogovorićemo se

4. Rojken bubina grupi haha

5. Pa prvi ali je svakako vrhunski hit

6. Što više slušam Rastu, sve više sam navučen

7. Stvarno, sam od sebe je napravio superstara ranga rok zvezdi sedamdesetih, svakako original a i pesme su mu relaxirajuće i kulturica, za razliku od agresivnog nastupa ove dvojice neotesanih bosančina

8. Gambi šta misliš, da li Rojken potajno voli naše dredove, voli naše najke?

9. Sig (sig)

Edit obrisao sam deo zao mi ga necu da ga diram toliko

10. Ajmo zašto još nemamo podeljene klanove

#TEAMRASTA

#TEAMBUBAJALA

11. Ovde je rec samo o muzici, nacionalizmu i slicnim ispraznim temama nije mesto.
    Ali i na to imamo odgovor. Jala se vrlo nedvosmisleno ogdradio:
    https://www.youtube.com/watch?v=FCr3JRHHLuE
    Buba Koreli trenutno ima 28 godina a ovo je kao sto pise napisano pre 9 godina. Cak i da jeste on napisao ovako nesto, u sta licno sumnjam, zar mu mozemo zameriti pa imao je 19 godina. Bio je napaljen ko i svi mi u tom periodu. Ko poznaje stvaralastvo iz tog perioda Bube Korelija zna o cemu pricam. Ali opet ni za to nema dokaza.

12. Еј, Раста коме и јебена коса отпада од ексера са пластичном фуфом већа културица од двоје озбиљних уметника у браку. Па стварно геџованлук на квадрат.

https://www.youtube.com/watch?v=tmPL8xvOy04

13. I kada oznoje se tijela i samo to budes htjela ti samo pritisni restart

14. Poznajem Bubu od 2007, ovaj komentar nije njegov. Da li je Dzalin nemam pojma ali Buba je u tom periodu tek izasao iz Corelli Dua, i radio je vecinom bitove.

15. 2009 kada je taj komentar kao napisan, buba nije saradjvao sa jalom

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.