Buba i Jala vs Rasta

1. Ja njih ništa ne razumem...

2. shomeyu i tronoscu su oni kiseli,nazivaju ih kiselasima
    meni je rasta gotivniji,ali ne moram zbog toga ne gotiviti jalu i bubu,niti podrzavam rat decenijama,muzika svake decenije objasnjava na svoj nacin
    a sada idem da se prosetam malo iako imam prolivcinu jaku i da zaboravim da sam usao na vukajliju

3. Za kraj. Ono što me je fasciniralo jeste Rastin album Indigo od 4 pesme. Izašao je prošle godine, sve pesme su vrhstra. Ali ovu je slušala cela škola i jedna mi je od omiljenih. Ovim albumom je pokazao da može da bude dobar i bez poznatih marki odeće, skupih automobila, dobrih pičaka... I plus je Srbenda i Pravoslavac u pesmi Moja Stvar krsti se kao Pravoslavac, takođe u spotu pesme Habibi daje pare sirotinji, takođe na Instagramu ima starijih slika gde se vidi da piše ćirilicom. I bori se za Kosovo.
    https://www.youtube.com/watch?v=nor4y16zJ3k

4. UGulag, jesi kosovar ili Smederevac?

5. Thilmo je za identičnu stvar dobio ban, vodi računa

6. https://i.imgur.com/EIwbZMr.jpg

Nas dupli zajednicki forca brutal111 hahahahhahahahah

7. Jahtung, Smederevac naravno.

8. Svrati kod Cigančice da te častim pivom

9. Jahtung, je l me jebeš da si iz Smedereva?
    Ja sam jebenih godinu dana proveo u kafiću eS kod cigančice, sigurno znaš...
    Javljam ti kad će se nađemo: :'D

10. I plus je Srbenda i Pravoslavac u pesmi Moja Stvar krsti se kao Pravoslavac, takođe u spotu pesme Habibi daje pare sirotinji, takođe na Instagramu ima starijih slika gde se vidi da piše ćirilicom. I bori se za Kosovo.

Џамија испред које је снимао је стециште вехабија у Сарајеву, изграђена парама из Малезије (што се може и видети ако знаш нешто о исламској сакралној архитектури, грађевина је двоспратна). Морао је добити њихову дозволу да ту снима спот.

Елем, пошто су се деца изиграла, да кренемо са правом музиком:

https://www.youtube.com/watch?v=QcOhtSmH2p8

11. bombas sta treba da znaci ta slika?jel da je jahtung ustvari bob rok

12. Nemaš frke, će se nadjemo kad se vratim :)

13. Care, molim te, ništa što dolazi od muslimana ne može biti kršteno, odnosno ne može da valja. I o čemu jebeno pričaš, Rasta snima spotove na Siciliji, za šta moraš dobiti i dozvolu grada Palerma i dozvolu Koza Nostre, najjače mafije ikad. Nemoj da ostaješ smešan, shvati jebeno da ta dvojica lojavih talibana ni u čemu ne mogu da prismrde Kralju
    youtube.com/watch?v=QHpfrfhuiq8

14. Tu pesmu si već objavio majstore. Je l ti ponestaje ideja?

15. Čekaničari > forumaši.

16. Ko je fejd, ja sam fejd!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.