Зашто је овај форум потпуно престао да прати актуелне друштвено-политичке догађаје?
https://www.danas.rs/kultura/udus-sergej-trifunovic-kolateralna-steta-sopstvenog-humanitarnog-rada/
Ко није у току, после прогона по таблоидима да је проћердао неке новце кроз фондацију, сад је банован са фестивала у Алексинцу, и глумци и дружина су углавном на његовој страни. Синиша Ковачевић је чак вратио организатору овог фестивала награду за животно дело.
Мислите ли да је Сергеј цвећка или је неолиберално говно које фућка паре које су могле отићи Стевчу на рачун?

Spreman sam ruku da dam da Sergej nije proćerdao ni dinar tog novca namenjenog za pomoć deci (ako se ne varam) u nevolji. Bio je jedno vreme stvarno iritantan i iskakao je iz frižidera maltene, ali njegov glumački talenat i moralno biće nikada nisam dovodio u pitanje. Previše su odvratni i primitivni ovi na vlasti, i svakako su spremni na one najprizemnije i najodvratnije napade, čak i optužiti neistomišljenika da radi nešto tako užasno kao što je krađa tuđih para namenjenih bolesnoj deci. I to i nekako je mnogo uložio u svoj imidž koji ide od mangupa do nekad urbane seljačine (ne mislim to toliko u negativnom kontekstu) da bi krao od bolesne dece.
- DP
Ja samo znam da je čovek najpodložniji trolu.
Svima jebeno odgovara na tviteru.
Da si očigledno loš trol nalog sa 0 followera i napišes mu nešto in the lines off "narkomane vrati pare rakom zahvaćene dece" odgovoriće ti nekom lejm poskočicom tipa "jedi vučićev senvič od kurca"
- M
Muška Karleuša, tako mi se doima.

А имам и друго питање, донекле везано исто за Сергеја, мада може и посебна тема. Чак и да је проћердао те паре, да ли би био мање добар глумац? Тј. да ли би гледали његове представе и након тога и тако га директно финансирали? Да ли се повлачи црта између човека и глумца или то иде заједно? Да ли је Кевин Спејси рђа чији филм више не би погледали јер је напаствовао младеж или и даље изузетно добар глумац кога би радо гледали у новим филмовима? Да ли је Лаушевић глумчина иако је пуцао човеку у јаја?
Ја то одвајам јбг, и најгоре говно од човека може бити што се мене тиче.
- DP
I ja odvajam isto