Prijava

Ovdje cu stavljati samo avangardne stvari i podsecati nizu rasu na superiornost nasu

https://i.postimg.cc/gkVFmL4L/D0rh-Qf-MW0-AQx-IUx.jpg

БОМБАШЕВУ ЖЕНУ ЈЕБЕМО НА СМЕНУ ХАХАХ

БОМБАШЕВА ЋЕРА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

JEL OVO ČIKA BULJA?

БОМБАШЕВУ ЖЕНУ ЈЕБЕМО НА СМЕНУ ХАХАХ

Hahah, ali kao smeje se, a umire ladno u sebi, ako je poznata istorija njegova onda je jasno da se sad bacaka po podu

Поздрав.
Желио бих да вам кажем шта уствари није у реду са аутором Чика Бољом. Не сумњам да сте доста пута чули тешке ријечи и увреде с моје стране. Ја се искрено извињавам због тога и знајте да ни мени није лако.
Ствар је у томе да Боља болује од Опсесивно-компулзивног поремећаја. Нико у мом граду не зна да болујем од истог осим уже породице и психијатра. Засад ни не желим да било ко сазна из разлога што би ме неинформисани људи осуђивали. Људи не би знали да је ријеч о нормалном поремећају којег су и свјетски познати научници имали.

Треба да знате да је дио мојих опсесија (присила) везан за шаљиве, да не кажем погрдне, надимке које су ми одређени људи дали. Кад ме неко назове именом које ми смета у мојој глави се створи погрешна слика која ми говори да сам мање вриједан. Нешто изнутра ми говори да сам кукавица и/или биједник ако не одреагујем на дотична имена. У случају да не кажем ништа особама које ме тако назову, у наредном периоду ћу осјећати тугу и страх.

На примјер, кад ме неко назове „Чика Буља“ у наредном периоду ћу осјећати бијес и немоћ. Ствара се погрешно тумачење изреченог и сваки дио мене ми говори да кажем нешто како бих одбранио своје достојанство, које наравно није угрожено... Те да покажем да једном дијелу мене смета тај надимак.

Негативна осјећања ме држе краћи период (неколико сати, читав дан). Према мом унутрашњем схватању оно што људи говоре уживо је битније од оног што пишу на интернету.

Постоји и други случај, а то је кад ме неко зовне нежељеним именом на улици. У том случају негативна осјећања ме могу држати чак и неколико мјесеци. Због једног надимка сам попустио у школи и имао неки јако лош осјећај скоро цијелу годину. То стање се не може ни описати.

Ја знам да ништа од овога не оправдава моје увреде. Јасно ми је да ме сматрате за лудака и не кривим вас. Сам сам крив што нисам научио боље да се носим са овим срањем. Жао ми је. Ако вам то ишта значи знајте да се кајем због свих оних глупости које сам писао и да ћу се трудити да се то више не понавља, макар то значило трајни бан.

Вјероватно вам нисам добро објаснио сву ову причу, ОКП је најкомпликованији поремећај на свијету. Ни поједини психијатри га не разумију баш најбоље.

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BF%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8_%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%9B%D0%B0%D1%98
http://www.zenasamja.me/zdravlje/596/opsesivno-kompulzivni-poremecaj

Кад погледам ове боља бомбас размене, грањка и валдемар су били злато

Мада и тада је постојала та тенденција прекрштавања надимака

Valdemar je uvijek bio jači, talentovaniji i bolje pripremljen za okršaj, ali ono što je Granjki falilo u kvalitetu nadomještavao je nevjerovatnom srčanošću i beskompromisnošću koja je ako ne nikad, onda bar vrlo rijetko, imala pretjerano vulgaran karakter.

A to čak i nije bilo najljuće rivalstvo na forumu tada. Zar smo već zaboravili na ljute okršaje Žajka i Čaveza?!