FIBA WC 2019 Fantasy
  • Млатони

Sportski pozdrav.

Mvp portal je obradovao ljubitelje fantazija pred ovo SP:
    https://www.mvp.rs/mvp-fantasy

Ko hoce da igra dobrodosao je u nasu privatnu ligu:

naziv: Vukajlija
    sifra: vukajlijafantasy

Imajte u vidu da ce serveri biti optereceni kao i svaki put kad masa nagrne, pa je preporucljivo da se timovi naprave sto pre.

• DP

Nemam živaca ali da vam preporučim jednu bagatelu od igrača koji će napraviti bum

Rui Hachimura, zahvalite mi kasnije

• DP

Ne zaletati se u prvoj fazi s Jokićem... od Amera Džo Heris se nameće kao cheap poenter. Satoranskog obavezno imati jer je sad tamo jedini koji igra košarku i naravno crni brat po sirtakiju hehe

• DP

Rui Hachimura japanski Janis sa boljim šutem

• Марко 

јесам ја прошле године био други или трећи у држави?

• Марко 

претпрошле

• ps

Dal je moguce da svake godine puste fantazi dan pre i da im svake godine zakucava ko lud pa mrs

• DP

Ima b92 kakav crni mvp

• ps

Ovi i dalje ne pustaju ako ne puste za sat vremena necu ni da pravim tim

• Стеван

Dva sata sam potrošio da se registrujem, popunim svih 12 mesta i uđem u ligu. Toliko sporo radi. Nisam uopšte isprobavao bilo kakve kombinacije, to bi trajalo ujutru do 9, idem sa prvih 12 igrača koji sam izabrao.

I prošlih godina je zajebavalo, ali ovo sad je hardkor, kliknem i čekam 2-3 minuta... Baš šteta što ljudi rade uz pomoć štapa i kanapa, čak i ovako su skupili 600 ljudi koliko vidim.

Samo što ne znam da li ću imati strpljenja da pravim izmene između svakog kola, ako se nastavi ovako.

• ps

Ja nemam sta ni da cekam, odma ovo izbacuje Resource Limit Is Reached

The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.

• Марко 

ја направио синоћ екипу, неће да ми учита да уватим скриншот, пробаћу да набројим

васа теле, делаведова, махмутоглу, мичел, јанис и танасис, марко тодоровић, боби, бејнс, хачимура

у изменама двојица неких најјефтинијих

• ps

Ja nisam uspeo, nepotpun mi je tim

• DP

Meni je na b92 radilo bez ikakvih problema. Imam bobu, vaseta, herisa, hachimuru, vačinskog printezisa itd

• ps

Jebe nam se za fantazi na b92 ok?

• Марко 

то је геј

• Марко 

чуј игра фантази на U92

• DP

Pa zašto me niko nije obavestio da je to gay :(((

• Марко 

готово сад ће ти отпасти пиша

• Марко 

бобан ми се усро уста