Шта данас ручавате?

1. Inače ne jedem ni praseće ni jagnjeće pečenje, kreće mi bukvalno pegla na prvi zalogaj. Ne znam zbog čega.

2. Zato sto je krs napravljeno i bude ladno

3. Skoro cepo neku jaretinu bila brutala, a pajsad letos imo neki poziv na prasetinu na +40 reko dal si normalan medjutim tako dobro bilo ispeceno i bila mlada prasetina bukv jedes ko za slavu

4. C, šta god kako god organizam neće pečenje, odma krene bljuje sadržaj još dok nije stigao ni u dušnik. Jagnjetinu sam nekad pre mogao ali i nju želudac odbacue, ima već brdo godina. Pihtije i švargle nisam mogo nikad. Hranu koju pre nisam podnosio, tipa boranija, sad satirem.

5. jbg posledice lajfa u svinjskom sremu

6. Palacinke americke, jaka imperijalna 'rana

7. Integralna riža kuvana na pari, mljeveno juneće meso u bijelom luku i vinu, umak od gljiva.

8. kurcofile el sam pravis onion ringse fazon pazljivo seces luk ne ne nedaj da te rade biraj najbolje komade velikog precnika ili kupujes gotove

setio sam te se pre neki dan video onion ringse u svetoforu pa sam uzeo kilo za male pare dobra investicija

9. Upravo pojeo šnitu hljeba sa domaćim eurokremom koga sam sam pravio.

Recept (za 300 g eurokrema):
    200 g pečenih lješnika
    100 g čokolade za kuvanje (ja koristio menaž)

Postupak:
    U teglu u kojoj će se držati eurokrem izlomiti crnu čokoladu. Staviti teglu u rernu na 50 - 70°C desetak-petnaest minuta, da se čokolada otopi.

U međuvremenu, pečene lješnike bez ikakvih dodataka samljeti u električnom sjecku. Nastaviti mljevenje dok se ne dobije tečna masa putera od lješnika. Za to je potrebno da se melje bar 3 minuta, može i duže. Povremeno je potrebno kašikom vraćati lješnike ka centru sjecka dok se ne skaše, kasnije ne treba.

Na kraju uliti tečan puter od lješnika u teglu sa otopljenom čokoladom i dobro pomiješati. To je sve.

Rezultat je domaći eurokrem sa 66,7% lješnika, za razliku od Takovo Eurokrema koji ima 3% i Nutele koja ima 13% lješnika.

Teglu staviti u frižider da se stegne.

10. jovo ne zaludjuj narode saita cus za 3 min lesnik puter u elektricnom sjecku de to ima

11. Ima mogu i uslikati, ispalo je odlično... Samo treba dosta mljeti. Znači kad se lješnici pretvore u prah, samo nastaviš dalje... u nekom trenutku krene da izlazi ulje, skvasi ih, i na kraju postane glatka i tečna masa.

12. ma dobro to ok, nego mora jak blender a ne rendom elektricni sjecko

13. mora imati jak motor, to je tačno, ali je bolje sjecko nego blender, jer blender je tup, on je više za voće i sokove, a sjecko baš ima oštra sječiva

14. 1750W blender posedujem Jovore, pravim smuti od suve drenovine.

15. Blender 2.4 konjske snage, dusu dalo za kospice od avokada

16. Upravo pojeo šnitu hljeba

Brt je l moguce hrvatsku rec da koristite za krisku

17. Jovor se sprema kod eme za zagreb pa da ne ispadne seljacina

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.