Kajzene sta radis ovo

1. Sta se desava sa sajtom i da li treba da planiramo alternativu ako ces da gasis ovo?

2. Stvarno mislis da je prvobitni Kaizen jos uvek gazda sajta?

3. I ovo što pita Gambi pitam i ja
    Moramo da budemo spremni čoveče ne želim da mi se Ejdus izgubi u tranziciji itd

4. dajte taj pcelarski forum

5. Cuj sta radi, moras svaki put F5 sto znaci svaki f5 ko nova poseta sajtu, eto kako nabije 500k
    CEKAONICA

6. Kajzene šta radiš ovo

7. i krindzgoor odselijo na zapad

*medj svoje

8. Kajzene šta radiš ovo

čitaj: kajzene šta radiš ovo pušikurac, to je teo kaže al ne sme

9. Ех, шта би било да је Каизен пустио Расног да преузме сајт... Расни је учио занат код оног Илије Маслеше из Републике Српске што се сад зове Илон Маск.

10. Расни би га по Маслешиној методи преименовао у Џ и онда би сви викали "Џ претходно познат као Вукајлија"

11. ja mislim da će 2025. biti poslednja godina koju ćemo dočekati na sajtari. tuga do neba i nazad, ali sve dobre stvari...

12. 2025 je prelomna
    ako ode vucela kajzara vraca postere

13. ne valja se zamerati vlasti na srbskome recniku slenga, a ni soros ne jebe 2%

14. KAJTEZE LEPTEJEBO odaberi nesto od mahomesa pls dobar autor true i da omogucis bar 10 definisha za nove strane autore

https://vukajlija.com/recnik/autori/335398

15. Aman Kaizene, bar turi captcha za registraciju i logovanje. Da ne moze Prasad Karam da koristi skripte da spamuje po forumu.

16. Ајде оставите то дете више на миру тог Кајзена он то не зна он је још свеж

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.