Ово је нешто најсмешније што сам чуо, фазон ИКАД
Па ништа хоћете да идемо и даље у ЕУ гласа већина(глупих срба) и ми се држимо те приче за одлазак у ЕУ, ето шта ћемо, нема лажи нема преваре
Vidim skloni smo nepostovanju narodne volje
Aca siptar like this
1. Mi gotovo da nemamo svoje izvrore nafte/gasa (sve ih Koštunica prodao Rusima)
(nacionalizacija)
2. Rusi su predaleko. I da hoće da nam pomognu (a neće) treba da traže dozvolu od zemalja iz EU da ih puste da prodju.(da posebno mađare, ne lupaj gluposti)
3. Oko nas (skoro) sve NATO zemlje
(tanko)
4. Šta mi tačno imamo od industrije? Kako misliš da puniš budžet?(reindrustrijalizacija, makar imaš spremnu armiju ovih motača kablova)
5. Pitanje Kosmeta
(ask spain for more pro tips)
6. Ako uvučeš Kineze u celu priču, zašto bi se to razlikovalo od bilo koje druge kolonije
(osim što bi mogao da kažeš Ameru i Rusu: haha, ja nisam vaša kolonija)(fejlara, kinezare nemaju nato baze i nemaju teritorijalne pretenzije)
7. Vojni rok
(može)
8. Medjususedski odnosi(puši kurac aco šitpare, aco šiptare)
https://m.youtube.com/watch?v=vDuHo2nzf1g
BRA'O CARA!
Sve si mi odgovorio i ništa mi nisi odgovorio.
1. (nacionalizacija)
Što se ti onda razlikuješ od onih koje nazivaš komunjarama?. I oni su to prvo uradili kad su stigli. Posle kad su počeli ljudi da se bune oko tih i sličnih stvari, nastao Goli otok.
Da me ne razumeš pogrešno, nacionalizaciju ja potpuno podržavam, ali kao i posle '45. i sad je prilično puno stranog vlasništva na ovom našem prostoru. Je l' si spreman da se zavadjuješ i sa Rusom i sa Kinezom i naravno sa ovima koje manje voliš. Pogotovo sa okupiranim delom teritorije.
2. (da posebno mađare, ne lupaj gluposti)
Ovo i za tebe i za mladjanog Vuzija. Ja ne znam koliko ste vi bili mladi kad je bilo bombardovanje, ali ja sam na svojoj koži doživeo da NATO zabrani letove preko svojih tadašnjih država avionima koji bi nam eventualno pomogli. Rusi su tada imali interes u tome i hteli su da pomognu, ali kad su hteli prelet preko Madjara, Rumuna ili Bugara (ova dva na kraju nisu bili ni NATO ni EU u tom trenutku) dobili su po njušci. Za te zasluge Rumuni i Bugari su preko svih redova i logike mozga primemljeni u EU. Madjari su verujem to odradili za džabe. Čekali su dovoljno dugo.
4. (reindrustrijalizacija, makar imaš spremnu armiju ovih motača kablova)
Nije problem ljudstvo i obuka, problem su sirovine. Juga bila dovoljno velika da ima i rude i fabrike i na kraju krajeva tržište da sve to plasira. Sad smo toliko mali da ako bi i napravili nešto što se prodaje dobro, uveli bi nam sankcije jer bismo nekom brknuli prst u oko.
5. Pitanje Kosmeta
(ask spain for more pro tips)
Španija je NATO, je l' treba još nešto da ih pitamo?
6. (fejlara, kinezare nemaju nato baze i nemaju teritorijalne pretenzije)
Ne govorim ja ovde o vonim bazama, nego o uticaju. Ako počneš da zavisiš u velikoj meri od nekoga, pre ili kasnije ne treba mu vojska da te muze.
8. Medjususedski odnosi(puši kurac aco šitpare, aco šiptare)
Šta ti ovo znači? Je l' bi pokušao da se miriš s nekim, ili bi nekog napao vojno ili ... šta?
Pepsić, biće ti mnogo lakše kada u svoja podešavanja uneseš sledeću činjenicu,
Država Srbija je nastala tako što niko nije želeo u zajednicu sa ološem koji vlada .
Samo ovo je dovoljno za početak krvave revolucije, ali na sreću postoje studenti koji znaju da život treba da pobedi ,a ne smrt .
Русија је била курац од овце деведесетих са све пијаним јељцином на челу која је иначе била под пљачком тамо од 1980 па до 2000 а и сад извлаче кинту, само су тад опљачкали совјецки савеза сад само русију, какав нато какви бакрачи каква дозвола за пуштање гаса, па не пита се неки зеленски или неки бугарин азис да л ће бити гас пуштен до србије, мислим, ми као србија не постојимо и немамо снагу ни за шта, једино ако би се руси потрудили мало више, веруј ми стигло би све до нас. А лукашенко је могао да прелети и пошаље помоћ иначе и то преко 3 државе вероватно.
čuš šta se razlikujem, pa komunjare otimali od sirotilje ja bi otimao od bogataša
a ako već ne mogu eksploatisu započeto onda će naravno da pristanu da vrate jer koji ce im rac. To su prijateljske zemlje prošlo bi to.
nidje veze bro, pa i rumunija i grcka su takodje, a i mi praktično i eto jebe nam se - ne priznajemo
ništa, lol
Bloody Hell! o_O
Ovde smo završili razgovor, ako smo ga uopšte započeli.
svakog nepostenog komunjaru boli bas kad mu to kazes, krali ste od naroda i slali šiptarima...
Caro, Pepsiću je izgleda tata bio bankar....
dino je pao vacić pobedio
https://pbs.twimg.com/media/HRDdp2fWAAEjhea?format=jpg&name=small
u Sjenici ulica Alijina....
https://pbs.twimg.com/media/HRH1PJeWkAA9OO_?format=jpg&name=small
Jebote, živim na planeti na kojoj odrasli, zreli ljudi vjeruju da je neki političar neki spasilac i da radi za njihovo dobro i da će biti bolje ako glasaš za te i te. "AfD, Melonijeva, evo konzervativaca spasilaca, kurac, palac".
I šta ćeš da radiš kad rezultat refernduma ne bude onakav kakav si ti zamislio da bude? Ili ćeš da kontrolišeš medije i da svoju verziju istine serviraš narodu?