Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. онај доминој систем за крађу избори хахеаха

2. не знам видећемо како ће да покраду сад

Onaj kalifornijski papak bukvalno izgurao ZAKON (ej bre) da niko ne sme da ti traži bilo kakvu identifikaciju kad ideš da klasaš. Tako da ono. Mada trebalo bi ovi to da iskoriste i odu tamo da glasaju za Trampa kolektivno svi po tri puta, nadam se da će se neko toga setiti. U šta se pretvorila ta zemlja majko moja mila.

3. Da se čuje malo i druga strana:

Berni Sanders:
    https://www.youtube.com/watch?v=Vf5MThSniiY

4. Demokrate su očajne jer će vrlo verovatno izgubiti izbore i zato su sad rekli da ne treba nikakva identifikacija za glasanje kako bi puštali ove ilegalne migrante da glasaju za njih.
    Što se tiče Kalifornije, oni su uvek bili opičeni dosta. Nekada su ljudi hrlili u tu Kaliforniju kako bi ostvarili američki san jer je Kalifornija (uglavnom Los Anđeles) bila sinonim za uspeh i bogatstvo. Kalifornija sada polako propada što zbog visokih cena što zbog tupave vlasti. Nikada nisam voleo demokrate.

5. https://www.youtube.com/shorts/oLMC9Fqd-g8

ima u komentarima i izvod iz statistike:

I just looked at the data from the U.S. Bureau of Labor Statisctics.

George H. W. Bush: +2.6 million
    Bill Clinton: +23.2 million
    George W. Bush: +2.1 million
    Barrack Obama: +10.3 million
    Donald Trump: -2.9 million
    Joe Biden: + 16.2 million

Even if you ignore the jobs lost in 2020, Democrats still added about 5 times the jobs.

6. znači jedine aktivne teme na forumu su DANIMA ove najretardiranije, vakcina izbori i ratovi, ajde jebote opustite se malo

7. kmeee dzenifer je zamalo zaplakala na preizbornom skupu i pominjala trampalea

ajde izazovite jedan gradjanski i prestanite trujete ostatak planete da se normani osokole

8. A pogledaj šta ovdje ljudi komentarišu:

Trump's behavior during the last week is simply scaring people. Maybe there aren't enough remaining who haven't voted, but given the Pennsylvania voting patterns so far I don't think he's favored to win anymore.

Insulting Puerto Rico is bad enough. But when you say that you want to see your opponents killed, that's something that alone will scare 10% of the remaining undecided voters in Pennsylvania to Harris.

Even Putin isn't stupid enough to say out loud that he wants to kill his opponents, and when Pence was in trouble, Trump simply did nothing during the coup attempt. This line is something new.

If Trump had simply shut up, he would have coasted to victory instead of making it difficult or losing. But, his words may be a sign that his polls and voter outreach already show he is losing Pennsylvania and he is doing anything possible.

https://manifold.markets/ManifoldPolitics/will-trump-win-the-2024-election?play=false

9. jao kako kmece ovi fasiti, lepota cista. Ko putina sto zovu putlerom ista retorika

10. Brate dragi, kod ovoga na mitingu neki "komičar" nazvao Porto Riko, ostrvom smeća. A ovaj priča kako bi Liz Čejn trebalo roknuti. A pričao je ranije za imigrante da jedu pse i mačke. Ta mu je retorika baš pacifistička... mislim stvarno.

11. Meni to skroz ledzit da im je pun kurac migranata i klosara. I onda dodje dzeni from da blak da kmeci kako nije tako boze moj ona je jedna od nas

Cuo sam to za kerove, vrv je u pravu. Cepaju ih i kinezi. Glad je cudo

12. Hahahah porto riko odlučuje sigurno, ovaj jovor u muzej da se stavi da vide buduće generacije klasičan primerak terminalnog consooomera zvaničnih nArAtIvA

13. jbt jovore el ne vidis da se tamo malo zakuvalo stvari izmakle kontoli tipa probijene sve granice narativa bukv opozit od ovoga:

https://www.tiktok.com/@balkanac037/video/7031297186545552646?is_from_webapp=1&sender_device=pc

14. Ko zna. Možda bag. Možda namjerno. Možda republikanska propaganda.
    Da je namjerno kontam da bi bilo isuviše providno da tako rade, niđe veze...
    Da su htjeli da hakuju sistem pustili bi ih da označe Trampa, a tamo u sistemu pribilježili glas Kamali. A ovo je baš debilno. Mislim da je ili slučajni bag, ili republikanci pripremaju teren da mogu pričati opet kako su izbori pokradeni.

15. Bag nema tu sta drugo, al realna spika sta se sve radi na terenu.

Ne znam sto se trampaleo nije nas ovde setio da nam omogucimo glasamo kad vec tamo moze svaka majmuncina po 10 puta. Podigli bi mu reiting kolko tolko

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.