ko jos opravdava takva finansiranja osim onih koji uzimaju takvu kintu nemoj se lazemo
De ces sad sebi priznati da ako ti soros naruci istrazivanje ti ces fazon proceniti el oces ili neces radis kako treba. Lepse je kace to nazove partnerstvom
Normalni ljudi izasli na protest, sorosevci navukli ljude da odu ispred gracke kuce, policija u dilu sa navijacima napravila incidente izlupali gracku kucu - renovirace firme oko vucele platice ovi normalni sto su izasli na protest. Zatvoren krug bukv
Ima li neko ko hoce da igramo raznorazne stvari preko interneta, znam da namestim i mogucnost da se igra u LAN preko neta.Sta volim u LOL kad igram kao level 7 yasuo protiv drugog level 7 yasuoa i ako ga bedim kazem da je boostovan.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Само реакција на задах лол, али стварно би неко требало то да ти погледа док не наступи гангрена.
aj ne kmeci jbt
ko jos opravdava takva finansiranja osim onih koji uzimaju takvu kintu nemoj se lazemo
De ces sad sebi priznati da ako ti soros naruci istrazivanje ti ces fazon proceniti el oces ili neces radis kako treba. Lepse je kace to nazove partnerstvom
Лепше је кад се слуша Лавров уживо док те Цара убеђује да си Сорошевац. Него, хоћеш ли сликати зубе чисто да људи виде да си стандард ишју вадикал?
kme kme
То си ти кад испираш ракијом зуб?
dobro je ajde cara hepi vucela pink informer spike taj sam sve ok
Зар ти ниси редовни гледалац свих тих емисија? Немогуће да си само мене гледао тамо.
carev kolega po partenrstvu lol
https://www.danas.rs/wp-content/uploads/2023/12/studenti2-e1703672753856-1000x560.jpg
Лол, него шта би са зубима?
meleon jura steta na grackoj kuci od protesta
Normalni ljudi izasli na protest, sorosevci navukli ljude da odu ispred gracke kuce, policija u dilu sa navijacima napravila incidente izlupali gracku kucu - renovirace firme oko vucele platice ovi normalni sto su izasli na protest. Zatvoren krug bukv
caro kad ćemo na kraft draft pivo u eminentni irish pub u novom sadu ima ih jedno pet pa ti biraj
henzo dogovnoreno moze u onaj najstariji, samo javi dan ranije da se dopakujem iz kikinde kolima do 2k
idemo na indexe posle zvacemo bulga, melkora i vuzija
ocekujem dogovor preko
P V T
V
T
a samo da se nakanim da dođem, nisam 2 godine bio u NS čoveče
pale bi tu neke ljute ideje, mogli bismo da strimujemo ili napravimo podkast zvaćemo i kajzena da mu predočimo ideje
Ima li neko ko hoce da igramo raznorazne stvari preko interneta, znam da namestim i mogucnost da se igra u LAN preko neta.Sta volim u LOL kad igram kao level 7 yasuo protiv drugog level 7 yasuoa i ako ga bedim kazem da je boostovan.
henzo jasno pravicemo brejnstorming i sve ce strimujemo
atomski kako to LAN preko neta
Kakvu sam rasanicu imao čitajući ovaj tekst.
https://www.b92.net/kultura/aktuelno/75310/izabrana-najbolja-nova-srpska-rec-sta-znaci-rasanica/vest