Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. Kakve bubašvabe

Али добра водитељка

2. Е па добро трамп победио кмечалица је на макс јовора нема хвала богу надам се да је само он повређен да у његовој служби нема жртава превише

3. https://www.klix.ba/vijesti/bih/palata-rs-a-u-banjoj-luci-u-bojama-americke-zastave/241106180

Kad su Hrvati pjevali Danke Deutschland, a Albanci dizali spomenike Klintonu smijali smo se. Oni su od njih makar dobili države, pa su imali na čemu biti zahvalni. A vidi ovo...

4. Kako je krenulo nosaće se u ovim krajevima uskoro američke zastave... bićemo više proamerički orijentisani od Šipaca i Uja...

5. Dobiće Dode da se ukinu sankcije da modz da putuje sta fali

i jbg mozda isposluje da ti (nam) ne ukinu srpsku ne bi ja bio tako nezahvalan

6. jovo puši kurrrrrraaaaaaccccc polivam po tebi pišam i SEREM ti po faci idemoo

7. real ovaj dodon ima bar kicme da ode u briksa i da slavi trampa za razliku od vucele koji ne sme ni jedno drugo

dode republikanac > vucela globalista

8. Šta je bilo, imaš nekih problema? Zaboravio popit lekić?

9. Al brate sto jovor besan na dodea sad, a da je ćamila dobila bilo bi e daj posalji neku poruku i mi da smo deo sveta

kakav si sorosevac u dusi nevidjeno moj jovore

10. Covfefe васкрсе, ваистину васкрсе

https://youtu.be/azyqyBajguQ

11. real ovaj dodon ima bar kicme da ode u briksa i da slavi trampa za razliku od vucele koji ne sme ni jedno drugo

Brate, ovoliko nije slavio ni kad je Putin izabran. Što je previše previše. Čemu takva poniznost prema Amerima i takvo idolopoklonstvo. Misli da je Tramp kao nešto drugo, on kao nije Amerikanac. Svako ozbiljan zna da se prema nama neće bitno mijenjati politika... On nek se bavi Republikom Srpskom, a ne da farba zgrade u američku zastavu i da nosa kačkete američkih predsjednika.

12. A dobro amerika je makar stvarna država, ima smisla da se bavi time kao i svaki drugi građanin bih

13. Sta da slavi kace zna da ce putin uvek uzeti izbore jer je najbolji kandidat

Brate sad je prilika da se ureze trampu u neki rezanj jasna poruka na koga sve da obrati paznju u perspektivi. A ovo je pragmatican nacin da se to izvede. Nije mala stvar imati trampalea na svojoj strani...

14. Evo ti se npr baviš srbijom svako malo, a dodirnih tačaka realno imaš koliko i ja, obojica živimo u inostranstvu

15. I brate tramp moze svasta da ti donese srpskoj, u najmanju ruku ako bude dobar sa putinom ima putin da ti isposluje ujedinjenje sa srbijom a da ovaj ne pravi problena. Nije mala stvar

16. Реално размишљање, после тога врате Крајину и Косово исто

17. S tim da ja to radim amaterski, a on je predsjednik Republike Srpske... treba malo ozbiljnosti. A sem toga uvlakače i šlihtere niko ne gotivi.

18. Kako sad ne voli uvlakace, svi se uvlace kako god stignu od sorosu pa na nadalje. Evo esu ustase sipusi i bosnjaci dobili republike. Znaci nije da se ne isplati nego treba imati slifa

po meni solidan potez, saljes jasnu poruku tramapaleo vidi me tu sam ucini nesto

19. Царо, мишљење о Вуку Велебиту

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.