Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. zovem ja kad se vrnem kući ali neko drugi nek pravi sobu meni laguje

2. nek se javi ko ce bude sobar

3. не знам хрватицу шта пише изнад слика ђиласа и румунике

4. https://files.catbox.moe/cfp8ld.mp4

Један мали троубек, после је рекао "ух извините стварно не знам шта ми је било"

5. Да славимо, логично.

6. Kako ko... za mnoge ovdje nisam siguran...

7. Jel će Trampajzla da završi rat u Ukrajini za 24 sata, kakve su kvote?
    Ili laže opet kako zine?
    Prihvatam odgovore samo od onih koji su sa razumevanjem pročitali “History of the English speaking peoples” od Čerčila.

8. Sad kad krene rasparčavanje Rusije, Putler visi obešen za jaja u Kremlju, koju biste oblast kupili prvu? Ja bih Petrovgrad, zima ali standard, plus umetnos na nivou.

9. Nek priča o Rusima šta ko hoće, ali imaLI su najbolje pisce u istoriji, eto žao mi zbog toga. Jebi ga, šta sad. Deca da čitaju Hemingveja, nije kraj sveta i to se ceni.

10. Čerčil nije bio mnogo ozbiljan ni kao političar, a zamisliti ga kao suvislog pisca je operacija “nezamislivo”

11. ништа престајемо да финансирамо републику српску нормално

12. Uvesti carine eresu, ipak je to deo islamske države

13. lol i sa 100% carine aliexpres ce bude najjeftiniji

14. трамп неће завршити рат у украјини 21 јануара логично

15. trebace mu jos jedan celicni zid da ne bi ljudi krijumcarili robu

16. ako se kome da može ovo pogledati... otprilike debata 2 likova koji solidno predstavljaju ljevicu i desnicu u americi, možda interesantnije od ovih predsjedničih debata... Ni ja nisam još pogledao, tako da ne mogu unapred komentarisati, al kontam danas to pomalo gledati

https://www.youtube.com/watch?v=tYrdMjVXyNg

17. Ova dvojica predstavljaju svoje sponzore i retardirane fanove sa tviča, kakva crna debata. Ne daj se jovore, izvuci se i postani lord

18. nije poenta koga predstavljaju, nego čisto da se malo sučele liberalni i konzervativni stavovi, a ova dvojica su kao talentovani (za debate) predstavnici jedne i druge strane

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.