Nešto se razmišljam, šta ako odem sa ovog foruma a ne pozdravim sve Vas dečice moja.
U slučaju da budem ponovo nepravedno banovan, želim da Vam kažem da sam Vas sve mnogo voleo, čak i one sa kojima se nisam baš slagao i nisam pronašao zajednički jezik.Hoću da znate da sam imao najbolje namere i želju da Vam pomognem da prosperirate u svakom smislu. Nekad sam znao da budem nešto stroži, ali sve je to bilo pedagoški kako bi Vas motivisao da napravite promene u Vašim životima.
Znam da me kao najstarijeg člana ovog foruma i osobe koja najduže nosi biće, nije bilo uvek lako razumeti ali sam se trudio da svoje znanje i duboku intuiciju prilagodim Vašem stepenu spoznaje.
Eto toliko.
I za kraj reću ću Vam ono što je Obi Van Kenobi govorio svojim učenicima: Iako odlazim znajte da ću ja i SILA biti sa Vama - UVEK.
Budite mi dobro dečice moja.
Vaš Čika Ejdus.
- јп
Za vreme dok si ispisao taj poduži post mogao si da duneš jedan kvalitetan kurac, bar bi se neko ovajdio
- k
Da li ćete se posvetiti nekrofiliji, vašoj jedinoj ljubavi?

Ne ocekujte nikakvu mudrost od mene kao gurua jer nece te je dobiti, ne zato sto nemam neku veliku mudrost ili neki dobar zivotni savet IMAM NAJBOLJU MUDROST i NAJBOLJE SAVETE razlog je sto nikad nista ne bi delio sa bilo kim , jer zasto deliti zlato i bilo sta, kad mozes sve da imas samo ti, kao ja na primer ogromnu lepotu i inteligenciju izmedju ostalog.

Zabelizite upozorenje negde da ja smatram da je svaki pogled na moje nago telo (nag sam jer mi prijtnije tako) u toku privatnog tretmana veseg oralnog cicenja cakri (nesto kao ciscenje zuba) mojim svetlosnim macem, smatram silovanjem moje astralne projekcije... Morate da razumte da sam ja cisto astralno svetlosno telo i da moja aura puna cakri koje vijugaju u sohrinizitetu sa celim ovim usranim univerzumom (ne bi to nikad razumeli da vam objasnjavam milion godina, jer ste glupi a ja pametan) hocu da kazem da je moja astral telo jako osetljivo ako ne izbaci svetlosnu tecnost i svetlosnog maca i bice jako ljuta i besna i moja aura. Tako da u toku tretmana treba samo da zumurite i otvorite usta da udje moja aura u vas i procisti vas...
- L
Razmišljanje je samo obmana koja sledeći sekund postaje memorija a i sekund je upitan u smislu vremena kao takvog