Prijava

Nešto se razmišljam, šta ako odem sa ovog foruma a ne pozdravim sve Vas dečice moja.
U slučaju da budem ponovo nepravedno banovan, želim da Vam kažem da sam Vas sve mnogo voleo, čak i one sa kojima se nisam baš slagao i nisam pronašao zajednički jezik.

Hoću da znate da sam imao najbolje namere i želju da Vam pomognem da prosperirate u svakom smislu. Nekad sam znao da budem nešto stroži, ali sve je to bilo pedagoški kako bi Vas motivisao da napravite promene u Vašim životima.

Znam da me kao najstarijeg člana ovog foruma i osobe koja najduže nosi biće, nije bilo uvek lako razumeti ali sam se trudio da svoje znanje i duboku intuiciju prilagodim Vašem stepenu spoznaje.

Eto toliko.

I za kraj reću ću Vam ono što je Obi Van Kenobi govorio svojim učenicima: Iako odlazim znajte da ću ja i SILA biti sa Vama - UVEK.

Budite mi dobro dečice moja.

Vaš Čika Ejdus.

Ejd the end. Kraj jedne

E R E
R
E

Ali jos ce se dugo mudrosti zboriti po kuloarima i svecanim salama dingospowskog hotela moskwa uz pianino i rezak sampanjac.

Mr. Eidus Gospodowski bila je cast hodati sajtom u vreme vase i cocalijevo

Cara.

meni je krenula kap nečega drugog iz nekog drugog organa.

Ja znam da Vi mislite da je ovo neiskreno ali ja zaista tako mislim.

Za vreme dok si ispisao taj poduži post mogao si da duneš jedan kvalitetan kurac, bar bi se neko ovajdio

Свака част дингоспоw EIDVS. Ви сте мистер Мијаги овог форума.

Da li ćete se posvetiti nekrofiliji, vašoj jedinoj ljubavi?

Koga boli kurac idi, ja sam od razliku od drugih gurua koji se kao prave da brinu o drugim ljudima potpuno iskren i promovisem brinjenje samo za svoje dupe, totalni egocentrizam sebicnost i normalno narcizam....

♥JA♥ sam bre Realni Master Sex Guru Prosveceni na Svetom Drvetu Spoznaje izmedju Krindza, Fore i Fazona.
"They calling me an Alien
A Big Headed Astronaut
Maybe it’s because your boy
Yeezy Gets Ass A lot"

Da, da uzurpirao sam oprostajnu temu da bi pricao o sebi ali to i jeste moja misija na zemlji.

Ne ocekujte nikakvu mudrost od mene kao gurua jer nece te je dobiti, ne zato sto nemam neku veliku mudrost ili neki dobar zivotni savet IMAM NAJBOLJU MUDROST i NAJBOLJE SAVETE razlog je sto nikad nista ne bi delio sa bilo kim , jer zasto deliti zlato i bilo sta, kad mozes sve da imas samo ti, kao ja na primer ogromnu lepotu i inteligenciju izmedju ostalog.

To su samo neka od mojih prepametinih razmiljanja... za ostalo se placa 10e po reci... 100e po reci za privatni tretman i 2000e unapred ako budem silovan od klijanta jer sam neodoljiv + troskove sudjnja.

Zabelizite upozorenje negde da ja smatram da je svaki pogled na moje nago telo (nag sam jer mi prijtnije tako) u toku privatnog tretmana veseg oralnog cicenja cakri (nesto kao ciscenje zuba) mojim svetlosnim macem, smatram silovanjem moje astralne projekcije... Morate da razumte da sam ja cisto astralno svetlosno telo i da moja aura puna cakri koje vijugaju u sohrinizitetu sa celim ovim usranim univerzumom (ne bi to nikad razumeli da vam objasnjavam milion godina, jer ste glupi a ja pametan) hocu da kazem da je moja astral telo jako osetljivo ako ne izbaci svetlosnu tecnost i svetlosnog maca i bice jako ljuta i besna i moja aura. Tako da u toku tretmana treba samo da zumurite i otvorite usta da udje moja aura u vas i procisti vas...

Posle toga svega mozemo i da pricamo o mojoj mudrosti i sva ta ostala sranja ali verovano ce da me posle toga da me zabole astralni svetlosni mac i oticicu da spavam, to jest da duboko meditiram i ostalo jer sam duhovno iscrpaljen, normalno...

Razmišljanje je samo obmana koja sledeći sekund postaje memorija a i sekund je upitan u smislu vremena kao takvog

This is the ejd, beautiful friend,
This is the ejd, my only friend

nek mu dragi allah podari lijepi džennet i vječni rahmet, amin.