Razmišljanja...
  • Ejdus

Nešto se razmišljam, šta ako odem sa ovog foruma a ne pozdravim sve Vas dečice moja.
    U slučaju da budem ponovo nepravedno banovan, želim da Vam kažem da sam Vas sve mnogo voleo, čak i one sa kojima se nisam baš slagao i nisam pronašao zajednički jezik.

Hoću da znate da sam imao najbolje namere i želju da Vam pomognem da prosperirate u svakom smislu. Nekad sam znao da budem nešto stroži, ali sve je to bilo pedagoški kako bi Vas motivisao da napravite promene u Vašim životima.

Znam da me kao najstarijeg člana ovog foruma i osobe koja najduže nosi biće, nije bilo uvek lako razumeti ali sam se trudio da svoje znanje i duboku intuiciju prilagodim Vašem stepenu spoznaje.

Eto toliko.

I za kraj reću ću Vam ono što je Obi Van Kenobi govorio svojim učenicima: Iako odlazim znajte da ću ja i SILA biti sa Vama - UVEK.

Budite mi dobro dečice moja.

Vaš Čika Ejdus.

• Cara™

Ejd the end. Kraj jedne

E R E
    R
    E

Ali jos ce se dugo mudrosti zboriti po kuloarima i svecanim salama dingospowskog hotela moskwa uz pianino i rezak sampanjac.

Mr. Eidus Gospodowski bila je cast hodati sajtom u vreme vase i cocalijevo

Cara.

• Galantni kosovac

Krenula mi suza jebote

• mesni narezak

meni je krenula kap nečega drugog iz nekog drugog organa.

• Ejdus

Ja znam da Vi mislite da je ovo neiskreno ali ja zaista tako mislim.

• јп

Za vreme dok si ispisao taj poduži post mogao si da duneš jedan kvalitetan kurac, bar bi se neko ovajdio

• LesTaT

Свака част дингоспоw EIDVS. Ви сте мистер Мијаги овог форума.

• k

Da li ćete se posvetiti nekrofiliji, vašoj jedinoj ljubavi?

• Ludi Psihijatar

Koga boli kurac idi, ja sam od razliku od drugih gurua koji se kao prave da brinu o drugim ljudima potpuno iskren i promovisem brinjenje samo za svoje dupe, totalni egocentrizam sebicnost i normalno narcizam....

• Ludi Psihijatar

♥JA♥ sam bre Realni Master Sex Guru Prosveceni na Svetom Drvetu Spoznaje izmedju Krindza, Fore i Fazona.
    "They calling me an Alien
    A Big Headed Astronaut
    Maybe it’s because your boy
    Yeezy Gets Ass A lot"

• Ludi Psihijatar

Da, da uzurpirao sam oprostajnu temu da bi pricao o sebi ali to i jeste moja misija na zemlji.

• Ludi Psihijatar

Ne ocekujte nikakvu mudrost od mene kao gurua jer nece te je dobiti, ne zato sto nemam neku veliku mudrost ili neki dobar zivotni savet IMAM NAJBOLJU MUDROST i NAJBOLJE SAVETE razlog je sto nikad nista ne bi delio sa bilo kim , jer zasto deliti zlato i bilo sta, kad mozes sve da imas samo ti, kao ja na primer ogromnu lepotu i inteligenciju izmedju ostalog.

• Ludi Psihijatar

To su samo neka od mojih prepametinih razmiljanja... za ostalo se placa 10e po reci... 100e po reci za privatni tretman i 2000e unapred ako budem silovan od klijanta jer sam neodoljiv + troskove sudjnja.

• Ludi Psihijatar

Zabelizite upozorenje negde da ja smatram da je svaki pogled na moje nago telo (nag sam jer mi prijtnije tako) u toku privatnog tretmana veseg oralnog cicenja cakri (nesto kao ciscenje zuba) mojim svetlosnim macem, smatram silovanjem moje astralne projekcije... Morate da razumte da sam ja cisto astralno svetlosno telo i da moja aura puna cakri koje vijugaju u sohrinizitetu sa celim ovim usranim univerzumom (ne bi to nikad razumeli da vam objasnjavam milion godina, jer ste glupi a ja pametan) hocu da kazem da je moja astral telo jako osetljivo ako ne izbaci svetlosnu tecnost i svetlosnog maca i bice jako ljuta i besna i moja aura. Tako da u toku tretmana treba samo da zumurite i otvorite usta da udje moja aura u vas i procisti vas...

• Ludi Psihijatar

Posle toga svega mozemo i da pricamo o mojoj mudrosti i sva ta ostala sranja ali verovano ce da me posle toga da me zabole astralni svetlosni mac i oticicu da spavam, to jest da duboko meditiram i ostalo jer sam duhovno iscrpaljen, normalno...

• L

Razmišljanje je samo obmana koja sledeći sekund postaje memorija a i sekund je upitan u smislu vremena kao takvog

• Mali Mujo

This is the ejd, beautiful friend,
    This is the ejd, my only friend

• mesni narezak

nek mu dragi allah podari lijepi džennet i vječni rahmet, amin.