Evropsko Prvenstvo u Fudbalu NEMAČKA 2024

1. Vidis caro, mi nikada ne bi nešto ovako sramno skandirali, bukv avantgarde bosniaks

2. ovde je makar analni mogao da dodje da se izvini bar na kratko

3. aj sto sudije cekaju var momenat pa pustaju igru do kraja, al zasto spiker mora da jede govna kao klasicni mejmun

4. ne mogu se odlucim dal u alb ili cro na more

5. hahaha samo grcka za tebe caro, ovo sve ostalo kosponzori rezolucije

6. grcka dovoljna za tri ćivota sto se mora tiče

7. ili da se preobucem u drugosrba pa da idem u rvacku tamo bi mi bilo lijepo

za albaniu ne znam koji kapacitet vec moras da imas, vrv da si bukv true tard

8. Ipak grčka, za sve koji su upućeni u sagu, stavros tačnije

9. pametno, bar ti opusteno jok ce trazis kruh i slusas ustasku muziku. A i jerisos je tu na po sata do do dodji u grcku do do dodji u opanak

10. Gledam sad, 7h vožnje od beograda do tog stavrosa, daleko druže ode goriva bruku, jel bar jeftin smještaj u tom dijelu grčke

11. Treba cirka 200-250 jura na gorivo i putarine tamo nazad ukupno, mozda i manje u makedoniji gorivo malo skuplje neg u rusiji

12. Ma znam ali opet 7h vožnje po ljetnim vrućinama.. dobro ste ludi

13. E jbg sad to ti bukv najbliza varijanta ko voli da ide kolima gledano vremenski

Do cg imas 500km i 12h drkanja

14. Drugar mi preporučio, ide već neko vreme tamo a ove godine valjda neće nigde, rezervisao nam smeštaj kod te porodice koja i njemu godinama izdavala apartman, kao ok sve, klima, tv, terasa itd

15. A do cg brt plidu kolima fazon min 9,10h

16. Po onim krivudama i napaljenim cg vozačima u kontinentalnom delu

17. 10h ako nema guzve i pizdarija na putu

18. Vidi stvarno, što sam ja bio u fazonu da je vama CG obala blizu a ispade bliže nama.. doduse gledam iz glavnih gradova

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.