Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
bas to
Cek pixe je dobio novi ugovor?
razmišljaju ko da ih piksi bije prije tokom i posle svake utakmice
lukavo je potpisao pred prvenstvo da ne bude trzavica posle
reprezentacija izmučenih kerova
uzmemo bod ovde, naguzimo dance 4:0, stonks
aha znaci nisam se istripovao, lepo
opusteno sa pixijem ispeglace on ovo u buducnosti vec se desavalo
Jasno, treba da uvezba ovo 3-4-1-2 jer sad bas deluje lose ali bice to ok za par god
Je l to samo mi nismo dali go od svih
за ови жути ц ц
п И ч К а С т О
jeo sudija sve vreme govna pusta ove slovence da budu agresivni, propustio 3-4 zuta min
Hahah koji smo mi slepci
Je l to samo mi nismo dali go od svih
nisu ni austrija, ni belgija, ni ukrajina
ma dobro nismo mi toliko loši XD
OPALAC
FALKAOOOOOOOOO
ahhah loool
ahhahaahhahahahahahahahaha
јебан јебан мацо, јебан јебан
stvarno smo slepci hahahahahahahahah
looooooooooooooooooooooooool