Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Evo da pokrenem temu oko mog omiljenog filma mada je bolje reći franšize. Šta vi generalno mislite o Ratovima Zvezda? Imate li neke omiljene likove i sl.?
лок иде на тему јер ова говна ни вук није гледао
Mislimo da su sranje neopevano
samo onaj intro zutim slovima ostace uspomena do poslednjeg poena
https://ibb.co/stRGQNC
Meni se bas svidja serijal mada igra KOTOR 2 mi se vise svidja od filmova po sadrzini
Baš prošle nedelje pričah sa sestrom da li se seća kad smo kao klinci gledali Imperiju u 'bioskopu'. Bioskop bio neka sala u lokalnoj mesnoj zajednici. Bukvalno su pola škole poterali da gledamo taj film. Naravno u to vreme nisam imao pojma ni šta idem da gledam ni šta mogu da očekujem. Sećam se kad se film završio, bio sam u fazonu WTF?? Ovaj film se nije završio??
Sestra reče da je kukala kad su Luku otfikarili ruku.
Trebalo je da prodje 15-tak godina dok sam nahvatao Povratak džedaja. Paradoksalno, u medjuvrmenu, igrao sam neke igrice vezane za serijal, gledao sam crtaće (Droidi i Evoksi) i skupljao sam sličice Evoksa.
Pojava remasterovane originalne trilogije pa posle i prve 3 epizode su mi bile baš prijatno osveženje. Rouge 1 isto.. lepo se uklopilo kao uvod u epizodu 4.
Ove nove 3 mislim da ne mora nešto mnogo da komentarišem. Sranje ukratko.
Top mi je recimo i serijal crtani Clone wars. Baš su fino našli način da popune rupe.
Super mi je čak i Space balls. (ima priča da se Mel Bruks plašio da će Lukas da ga tuži ako obuče glavnog lika kao Soloa, i na kraju ga obukao kad Inijanu Džonsa).
Glumci.. Keri Fišer riba i po (bila, nek joj laka zemlja). U taj opseg od 15-tak godina uleteo je Blues Brothers na gledanje. Nikako nisam mogao da se setim odakle mi je ona ženska poznata :)
Harison Ford mi je jedan od omiljenijih glumaca.
https://www.youtube.com/watch?v=nYpj3r1Wrck
Neverovatan film i čitava franšiza. Na žalost kada je pala u ruke Diznija porasao je woke koeficijent što je dosta pravih fanova učinilo vrlo tužnim.
Ja sam trekkie
Star Wars gowno
stargejt >>>>>>
Battlestar Galactica >>>>>
Naravno da se šalim sve su to govna
Sve do jednog
Bez izuzetka
Nisu ti filmovi za one koji vole pivo i fudbal.