Ratovi Zvezda

1. Evo da pokrenem temu oko mog omiljenog filma mada je bolje reći franšize. Šta vi generalno mislite o Ratovima Zvezda? Imate li neke omiljene likove i sl.?

2. лок иде на тему јер ова говна ни вук није гледао

3. Mislimo da su sranje neopevano

4. samo onaj intro zutim slovima ostace uspomena do poslednjeg poena

5. Meni se bas svidja serijal mada igra KOTOR 2 mi se vise svidja od filmova po sadrzini

6. Baš prošle nedelje pričah sa sestrom da li se seća kad smo kao klinci gledali Imperiju u 'bioskopu'. Bioskop bio neka sala u lokalnoj mesnoj zajednici. Bukvalno su pola škole poterali da gledamo taj film. Naravno u to vreme nisam imao pojma ni šta idem da gledam ni šta mogu da očekujem. Sećam se kad se film završio, bio sam u fazonu WTF?? Ovaj film se nije završio??
    Sestra reče da je kukala kad su Luku otfikarili ruku.
    Trebalo je da prodje 15-tak godina dok sam nahvatao Povratak džedaja. Paradoksalno, u medjuvrmenu, igrao sam neke igrice vezane za serijal, gledao sam crtaće (Droidi i Evoksi) i skupljao sam sličice Evoksa.
    Pojava remasterovane originalne trilogije pa posle i prve 3 epizode su mi bile baš prijatno osveženje. Rouge 1 isto.. lepo se uklopilo kao uvod u epizodu 4.
    Ove nove 3 mislim da ne mora nešto mnogo da komentarišem. Sranje ukratko.
    Top mi je recimo i serijal crtani Clone wars. Baš su fino našli način da popune rupe.
    Super mi je čak i Space balls. (ima priča da se Mel Bruks plašio da će Lukas da ga tuži ako obuče glavnog lika kao Soloa, i na kraju ga obukao kad Inijanu Džonsa).

Glumci.. Keri Fišer riba i po (bila, nek joj laka zemlja). U taj opseg od 15-tak godina uleteo je Blues Brothers na gledanje. Nikako nisam mogao da se setim odakle mi je ona ženska poznata :)
    Harison Ford mi je jedan od omiljenijih glumaca.

7. Neverovatan film i čitava franšiza. Na žalost kada je pala u ruke Diznija porasao je woke koeficijent što je dosta pravih fanova učinilo vrlo tužnim.

8. Ja sam trekkie

Star Wars gowno

9. Battlestar Galactica >>>>>

10. Naravno da se šalim sve su to govna

11. Nisu ti filmovi za one koji vole pivo i fudbal.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.