Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
opozicija i u ZA i Kosjerani obelodanila pobedu samo nikako da izbaci svoje rezultate nego su se složili sa crtinim rezovima i sa vucelom, ovo cisto jedenje govana da se lozimo kako nas kradu majko sveta ne znamo to nismo bili spremni. Pao je dogovor prodali su narod po ko zna koji put jer ulog je prevelik.
narod pizdi od tih varijanti i sad je ovakva velika izlaznost bila samo zbog studentarije, nista vise, nisu glasali zbog opozicije nego zbog mrznje prema žgadiji pa daj šta daš sad je prilika
u perspektivi studenti ako budu podrzavali ovakve fejkare od opozicije nista nece da se desi nego ce da propadnu zajedno sa njima, ili da odu u jevropsku pricu kada vucela dobije jasne instrukcije i zavrnutu slavinu al ti izbori ce vec biti namesteni sa izlaznošću od 60% max a vučela sačuvan ko Milo
Dobićemo nekog Manojlovića ili sličnog no name sorošoidnog degenerika kome će Jovori da se klanjaju jer napokon vide evropsku perspektivu, taj neki scenario...
inženjering jebeni uvek zaboravimo da smo kolonija
hahahah pa pišam se na ovo, neki naprednjak bacio originalni birački spisak u kontiš a opoziciji neko dojavio a njih nije mrzelo da odu i pronađu i rovare po kontejneru hahahahhahahaha
inače naprednjak nema smederevca kući gde je to mogao lepo da založi ako mu baš treba nego baš morao ovako, kakva priča za mentole lol
sad mi drug šerovao ovaj tekst.
Nemam komentar
https://6yka.com/region/vucic-pobjeda-u-zajecaru-i-kosjericu-je-cista-kao-suza/
Znam da će Cara sad reć: vidiš kako ovi tvoji sorošoidi brane Vučelu :D
a šta ti misliš jovore kad procitas taj tekst, da li legalizuju vucelu ili ga bojkotoju?
ne pratim desavanja na sceni neko vreme.ovo u kosjericu i onom gradu me je razocaralo.mislio sam da ce da razbiju vucica.da nema vise nikog ko je za sns.sad deluje da su oni i dalje vecina...mozda ne vecina ali eto 45% sto je opet katastrofa
Pa očigledno je da ga legalizuju, tj. slažem se s tobom.
Samo ono što ne znam, je koliko ima istine u tom tekstu, tj. da li su i po kojem kriterijumu izbori zaista bili pošteni, i da li je i po kojem tumačenju njegova pobjeda zaista "čista kao suza".
Nešto kontam da je upregao svu moguću stranačku mašineriju samo da ne izgubi. Koliko je to uključivalo i same krađe, to ne znam.
Ako su ovi rezultati zaista tačni i realni, to po meni govori 2 stvari:
a) Vučić je dosta oslabio i mora se nategnuti iz petnih žila da bi pobjedio.
b) Studenti i opozicija generalno ipak još nisu stekli dovoljnu podršku naroda, nisu još dovoljno ojačali, moraju još da se trude, još da animiraju ljude, još da ponude, itd...
Generalno teško se dobijaju izbori samo na protestu i kampanji protiv nekoga. To ne pije vode, naročito među ovim matorim slojevima.
Ljudi hoće da glasaju i ZA nešto, za nešto konkretno, neku viziju, ideju, itd...
A nažalost studenti to ne nude u dovoljnoj mjeri, jer realno sad u čitavom društvu ne postoji neka dovoljno moćna vizija.
2000. je "da postanemo kao sav normalan svijet" bila dovoljno moćna ideja da angažuje narod, a uz to je bila i dostižna. Zaista smo se integrisali u neke tokove koliko toliko, nismo više pod sankcijama, ušli smo u UN, itd... Znači 2000. si imao moćnu i relativno ostvarivu viziju.
Od 2000 do 2012. imao si viziju EU, koja je opet bila dovoljno moćna.
Sad ti bukvalno nemaš vizije. Nemaš neke snažne, utopističke vizije.
Svjesni smo da se moramo osloniti samo na svoje snage, i da od toga neće poteći med i mlijeko. Sranje je trenutno i na istoku i na zapadu.
A i dosta ljudi je u kurcu na obe strane. Ljudi vide opadanje evrope, vide da se mijenja iz korijena način života, da AI sve više teži da preuzme poslove... gubi se "američki san", "evropski san", pa i "srpski san"... Vidi se da stanje u cijelom svijetu nije baš toliko sjajno i optimistično...
I onda mnogim ljudima u takvim neizvjesnim uslovima je možda bolji i Vučela, kao simbol neke "stabilnosti", nego neka neizvjesnost.
haha lab pao u depru, znak da vucela radi dobar marketinski posao u dilu sa opozicijom
eo stariji ćaci dobio po njonji za njih nema depre lol
https://x.com/i/status/1932521680154325175
jao jovore posle ovoga sve sto si napisao je za kantu za smeće
i dobio podršku ovih legalista. U koloniji izbornu volju sprovodi kolonizator bez obzira kakva bila volja naroda. Ne tebra, ne živiš u demokratiji živiš u koloniji. Narod treba da izađe na izbore i da legalizuje kolonijalnu volju.
Pa zašto bi ga neka buka, crta i ostali sorošodi legalizovali pri tome i sam vucela sorosev dobar drugar?
pratim vas iz ofa dugo vec i ne verujem da ovo izgovaram ali sve se slazem sa carom
Alal vera brate
Inace pozdrav svima
Leptejebo šta je ovo? https://www.facebook.com/watch?v=1281489033408061 Kakav je ovo Brnabić sad, jel ovo montaža neka?
hahahah pozdrav tebra krindzgartene evo idem da stavim tvoj post u opis profila looooooooool
Vrlo čudan snimak, možda i jest montaža. Ispade skroz ko muško.
Cara, dajem i ja solidnu šansu da nema demokratije i da smo kolonija.
Ali šta onda brate raditi u tom slučaju? Kako protiv kolonijalne sile?
Mislim kako postići konkretan rezultat, ako na izborima ne možeš?
svi nose iste te cvidže okvire ko onaj iz doma za vešanje, to im je marking raspoznavanja
doduse vucela nosi one sirotiljske varijante za razliku od vesića, onda onog vueltica, pa ovog degenrika vučevića...da ne nabrajam bukv svi isti ram na istu šablon ima ih koko oćeš
evo recimo ovaj tekst buke je malo drugačiji
https://6yka.com/izdvojeno/dejan-restak-sta-se-sinoc-dogodilo-u-kosjericu/
brate jel realno da si ovo napisao za žensku osobu
Kirke tebra kako si se snašao u kroatariji piši nekad na temi gde si šta rade pominju te ljudi ovde