Nemoj me jebati da je to Jovanov, jebote, ja reko klinci budžnuli brnabićku u nekom programu, isti ona. Garant se istim kokainom prže pa kreću da liče jedni na druge.
igraju toplo hladno a sustinski u istom su timu, isti zadatak kako odrzati kolonilalnu upravu i pripitomiti "misleće" mase, jer ove krezavce rešiš sa kartonom hrane i nekom sićom
Tako imaš i onu insajder tv gde toboz gaze po vuceli a kad je bio u najvećoj krizi naprave mu mega intervju preko brankice stanković
Isto to ti radi i marinika sa ovom pricom oko kokaina
Kesić je jajara koja bi da ima prostora, para i publike za to radila direktno za vučelu isto košto radi i Ivan Ivanović.
Fora sa takvim likovima jeste što ne bi mogli ni da postoje da nema degenerika tipa vucela, i onda ti tripujes neki normalitet u Kesiću jer on vidi nesto u vuceli sto ti šatro ne vidis. Pri tome postoji pr tim koji sve to radi on je čista maskota sa lošom harizmom. Tenkre bukv smarač
A šta misliš o onim njuzovcima? Oni mu kao pripremaju te emisije?
Ja pogledao nekad ranije par njihovih podkasta... onako su mi, ništa posebno, malo ufurani i često smaraju.
opet abolicija, sace prectavlja 50% 50% kao neko čudo a sve vreme se zna da vucela nikad nije presao realnih 25-30% sve sa korupcijom na max kad je izlasnost 50%
Cela poenta ovih izbora u kosjerani sto izaslo 85% to je to, slagali su koliko su mogli i koliko im je nvo odobrio
a kad neka crta izadje sa rezovima odma svi ovi pro eu degenerici poveruju jer NEĆE CRTA LAGATI oni su na suprotnim stranama, i onda vucela izadje nakon sat vremena lagano i ponovi sve isto, jer crta je rekla jel tako tako je
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
uvijek je izgledala muškobanjasto, ali ovdje izgleda baš kao muškarac.
Al nebitno je to.
Nego, šta veliš na ovaj drugi tekst sa buke, gdje se malo drugačija pjesma pjeva?
Mislim kako postići konkretan rezultat, ako na izborima ne možeš?
evo za početak prestaneš da veruješ u njihovu propagandu, gledaš da održiš unutrašnji identitet pa kad dođe prilika uzmeš šta si hteo.
Nije da nismo imali iskustva cca 350-450din
tebra to ti milenko jovanov bivši demokrata hahahahahah
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwE6ybyYrJNQ5YSaI_cOTQRxxtskC6dVqRjw&s
Pošteno. Dobar pristup, jedino malo spor. Valjda nismo u 1500 i nekoj pa da moramo čekati 1804.
A jebo te patak, ja mislio stvarno Brnaba. Mislio sam da je neka montaža nje. Ne znam ovog lika uopšte. Baš liči na nju.
al to su te vučela cvidže, čim vidiš taj frejm znaš da je iza tog okvira retard, ne secam se da brnaba nosi naocare jbt
Haha, i moje su dosta slične :D
Nemoj me jebati da je to Jovanov, jebote, ja reko klinci budžnuli brnabićku u nekom programu, isti ona. Garant se istim kokainom prže pa kreću da liče jedni na druge.
De si Kirče
ovo ti odgovorim
igraju toplo hladno a sustinski u istom su timu, isti zadatak kako odrzati kolonilalnu upravu i pripitomiti "misleće" mase, jer ove krezavce rešiš sa kartonom hrane i nekom sićom
Tako imaš i onu insajder tv gde toboz gaze po vuceli a kad je bio u najvećoj krizi naprave mu mega intervju preko brankice stanković
Isto to ti radi i marinika sa ovom pricom oko kokaina
hahaha, melke neko te opasno lera na tamo nekim demokrackim portalima lakse malo lol
kontrolisana opozicija dakle
A Marinika je baš dala autogo težak. Da li slučajno ili namjerno, to je pitanje.
A šta misliš za Kesića? Jel i on pitoma, kontrolisana opozicija?
Kesić je jajara koja bi da ima prostora, para i publike za to radila direktno za vučelu isto košto radi i Ivan Ivanović.
Fora sa takvim likovima jeste što ne bi mogli ni da postoje da nema degenerika tipa vucela, i onda ti tripujes neki normalitet u Kesiću jer on vidi nesto u vuceli sto ti šatro ne vidis. Pri tome postoji pr tim koji sve to radi on je čista maskota sa lošom harizmom. Tenkre bukv smarač
Moj jovore, kad povežeš zajedničke propagandne ciljeve n1, rts informera i pinka sve će ti bude jasno
A šta misliš o onim njuzovcima? Oni mu kao pripremaju te emisije?
Ja pogledao nekad ranije par njihovih podkasta... onako su mi, ništa posebno, malo ufurani i često smaraju.
inteligentne nubare kod pogresnih poslodavaca bukv to
srbija zemlja prepametnih ljudi koje finansiraju kojekakve budale da prave sranja
a ovo
https://pescanik.net/cudo-se-dogodilo/
opet abolicija, sace prectavlja 50% 50% kao neko čudo a sve vreme se zna da vucela nikad nije presao realnih 25-30% sve sa korupcijom na max kad je izlasnost 50%
Cela poenta ovih izbora u kosjerani sto izaslo 85% to je to, slagali su koliko su mogli i koliko im je nvo odobrio
a kad neka crta izadje sa rezovima odma svi ovi pro eu degenerici poveruju jer NEĆE CRTA LAGATI oni su na suprotnim stranama, i onda vucela izadje nakon sat vremena lagano i ponovi sve isto, jer crta je rekla jel tako tako je