karaj vucelu

1. a šta kontas da se studentarija loži na ukrajinu lol

brate klinci znaju vise o bombardovanju nego mi sto smo prosli to i ostavili u nekoj gadnoj fioci te se pravimo da ne postoji - nije se desilo - sloba je kriv - bio je to najlepši raspust - idemo dalje

2. daj da procitam sta se osro onaj tvoj profa sorosevac

3. poprilična soroševska jadikovka, otprike predlaže politiku koju je ndh vodila sa švabama jer ne možeš sačuvati suverenitet ako ga ne predaš globalistima, to je poruka optrilike

evo ovako u tezama kaže-komentar

Pametan svijet nije našao bolje rješenje od toga da nas izoluje, prihvati našu odluku da idemo mimo svijeta, i ovako blesave zatvori u geto

PamEtAn SvijEt koji troši milijarde na rat sa rusima i ovde napravio gomile fabrika i otvorio hiljade firmi i koječega od it do pičke materine, bukv sve što imaš u eu imaš u srb, al vrv misli na bih ovde kod nas je to dosta drugačije

mi smo ostali siva zona, tamni ex-turski vilajet, bogu iza nogu. Zaboravljeni i od boga i od naroda

klasičan idiot opet vrv misli na bosnu

urotili su se protiv nas i rade nam o glavi po nalogu Vatikana, masona, Soroša, CIA, Hobita, Gremlina i ostalih mračnih sila iza kulisa

ovo inače ne postoji i nema kojekakvih agendi, a sam je soroševac

onda ovo

Najskuplja glupost koju plaćamo je odluka da se isključimo iz Evrope. Evropa je zajednica koja podrazumijeva određena pravila – ako hoćete da budete dio te priče, morate ih poštovati

gde kad? na zvaničnom smo kursu niko nas nije pitao, korupcija cveta redom u svim zemljama istočne eu, a i u samoj eu, ursula valja vacine preko smsm potplacuju vucelu za kojesta itd itd

ovo isto se osro

ne kao kod Srba npr., gdje “demokratski” lideri vladaju po 20+ godina

reci cu samo merkel 16din, a evo i ova ursula će 10... pri tome posebno je bitno sto ovu eu zgadiju niko ni ne bira nego je postavljena od strane korporacija.

Pri tome niko od srba nije vladao 20+ godina, nije ni sloba a nije ni vucelam ni toma ni tadic, najduzi mandat ima pajsad brnaba. Dakle manipulacija i jedenje govana.
    Vlada hdz u hrvackoj 30godina u kontinuitetu ali to se ne računa evropa to prihvata npr

Tramp, idol ovdašnjih “patriota”, prije par dana je “ispostavio zahtjev” Srbiji da primi migrante deportovane iz SAD

i ovde ste pojeli govna jer su isto radile i demokrate, A sa svabama je vucela davni dana potpisao da eu zemlje imaju pravo da vrate migrante u zemlje iz kojih su dosli.

Njemačka državna sekretarka Franciska Brantner nedavno je izjavila: “Nije pitanje da li će se litijum kopati u Srbiji, već kada i ko će to uraditi.”

i sad treba da se ugledaš na ovakve i ofc sebe da kriviš jer po ko zna koji put imaš posla sa genocidašima

Moćna Njemačka uspjela je to ovih dana nametnuti i kao evropsku politiku

MoćNa NemAčKa koja kupuje gas kako joj amerika kaže a natrpala se migrantima do balčaka da ljudi ne smeju više šetaju slobodno ulicom da ih neki mudžos ne izgazi

Srbija je, kao i BiH, isuviše mala i slaba država da bi mogla da se odbrani od moćnih međunarodnih aktera. Samo kao dio jedne veće cjeline, ona može da sačuva svoj suverenitet

u normalnoj drzavi za ovo bi bio uhapsen jer predlaze otklanjanje od suvereniteta i ustava

U globalnom svijetu, prepunom supermoćnih igrača, jedini racionalan izbor malih naroda jeste da se priključe većim konglomeratima

opet vazalni odnos, predlaže srbima da budu konjušari

i na kraju onda se poziva na makrona koji je korporacijski papet isto kao i šolc ili ovaj novi fašista merc

Sve u svemu sramotno je da ovakvi likovi vršljaju po fakultetima i truju omladinu pri tome uzimajući pare za promociju kojekakvih agendi.

4. Ne treba nam EU iz istog razloga iz kog ne treba tipa Norveškoj, zato što nam - ne treba. Imamo dva najvažnija resursa, vodu i plodnu zemlju, u izobilju, možemo da gajimo i izvozimo praktično sve, imamo koliko, šest granica? I tranzitna smo zona do jaja. Samo treba da budemo normalni, civilizovani i mirni, što sve jbg ne možemo.

5. Najgore što postoji mogućnost ako u eu baš baš zaškripi i otvori se mogućnost za ruski uticaj da nas infiltriraju preko noći, sve skupa sa kosovom, albanijom makedonijom i bosnom kako bi zadržali svoju zonu uticaja što i jeste ključno za njih obzirom da smo blizu a fala bogu ima i resursa

al ako se i desi kratko će trajati

6. Pri tome ako do toga dođe mađari slovaci će prvi da se operu od gejvropljana a ona i mi idemo u paketu.
    Prvi đarme neće trpe kojekakva eu sranja al vucela trči ko majmunčina na najmanji mig

7. Ne mogu celtovi i jovori dobace šta znači biti kolonizovan u punom smislu te reči, i dalje u njima plamti štokholmski sindrom gde sve smo mi krivi bajo, samo da smo prodali suverenitet 90ih bez rata, da samo sve prepustili po avnojevskim granicama sve bi bilo sada u redu

šta ti treba da se boriš za svoje kada znaš da je ta bitka unapred izgubljena, treba biti pametan i pustiti strancima da upravljaju, kao recimo ustase sto su docekale švabe to se tako radi...al oće srbin da bude pametan da talasa, da traži nešto svoje pa gine budala

i oni đedovi silni što izginuše blesavo, šta su se borili protiv turaka koji njima kurac bio, pa posle protiv nacista, pa protiv natoa. Ništa nisu razumeli a ni mi nikako da naučimo lol

8. C, pa da mi budemo granica, šupičkumaterinu.

9. neće budemo, upadaju tu i kroasani i ove druge nato okupirane zemlje bukv novi istocni blok ješćemo kosti pićemo puno votke i derati se MADA RAŠŠŠŠŠŠA

novi model nive se podrazumeva, biće to strašan period gde je u srbiji trenutno prosečan auto star 20 godina haha

10. Cara, moram ti priznati, pročitao sam tvoju kritiku profesorovog teksta, i mogu ti reći odlična je. Sve si lijepo argumentovao. Sad, istina je negdje u sredini što kažu. Meni se sviđa kako profa razmišlja i dobrim dijelom dijelim njegovo mišljenje, ali si ti odlično ukazao na neke slabosti teksta, nedoslijednosti, itd... Čini mi se da si ipak prilično dobro informisan o politici. Lijepo si ga izbušio. Sad ne znam kako bi ti on odgovorio na to, ali dao si kvalitetnu kritiku.

11. Najgore što postoji mogućnost ako u eu baš baš zaškripi i otvori se mogućnost za ruski uticaj da nas infiltriraju preko noći, sve skupa sa kosovom, albanijom makedonijom i bosnom kako bi zadržali svoju zonu uticaja što i jeste ključno za njih obzirom da smo blizu a fala bogu ima i resursa

Ja sam iskreno pomislio da baš iz tog razloga su ove demonstracije baš sad. Tj. u trenutku kad je Tramp ponovo došao u Americi, i u trenutku kad Rusija solidno stoji na frontu. Možda se neko iz Evrope prepao da će takav razvoj situacije ohrabriti Vučića da se više okrene Rusima, pa onda ne bi bilo loše da ga se skloni.
    A on zasad i dalje balanisra. Malo ode kod Putina, malo kod Zelenskog, itd...
    Možda ga malo i mi potcjenjujemo.

(Mislim nije sporan povod, pad nadstrešnice, ali je možda neko skonto da je to dobra prilika da se podrže protesti, koji bi mogli destabilizovati Vučića)

12. (Mislim nije sporan povod, pad nadstrešnice, ali je možda neko skonto da je to dobra prilika da se podrže protesti, koji bi mogli destabilizovati Vučića)

naivno ti ovo, ispadne da evropa hoće da ruši vučelu a drže ga sve vreme za jaja

jbt kupuje rafale, pomaže ukrajinu šalje oružje tamo, potpisuje brisleski ohridski šta oćeš kad oćeš i sad im šatro treba zamena.
    Ono gde su se zajebali je što su ga pustili više nego što su smeli da pravi sranja jer im je činio više nego što bi bilo ko drugi radio, pa je tako i opoziciju oterao totalno u kanal gde im ostane samo da budu srećni da kupe otpatke za njim a koji ni malo nisu mali i lepo je biti djilas danas

13. Pa sad ne znam ja šta oće Evropa s njim, ali kontam da možda hoće da bude izložen i nekim pritiscima iznutra, da se ne bi mogao posvetiti mijenjanju spoljne politike.
    On je njima dobar dok radi šta mu oni kažu, ali kad bi prešao rubikon, ne bi im više bio dobar.

(A situacija gdje Tramp koji je dobar sa Putinom je na vlasti, a i sami Rusi solidno stoje, je dobra prilika za mijenjanje spoljne politike u smijeru kontra EU)

14. (A situacija gdje Tramp koji je dobar sa Putinom je na vlasti, a i sami Rusi solidno stoje, je dobra prilika za mijenjanje spoljne politike u smijeru kontra EU)

osim što nije, ne jebe putin trampa 2%, sve u fazonu dogovorićemo se al zapravo ne dešava se ništa.

Ovo jeste dobra prilika u tom smislu za vucelu da krene orbanovim suverenistickim putem ali ima tu jedna velika problena jer neko je sisata bezmuda ucenjena hulja koja nema svoje ja

to sam i ranije pricao, to su generacije kojima ako oduzmeš šoping u trstu kao dušu da si im uzeo.

15. daj bre jovo vucic ti je u rangu sa zelenskim..niko u svetu se ne cima oko toga sta ce vucic da uradi..

16. Jbga, Srbija ima još nekih neuralgičnih tačaka, Kosovo, BiH, itd... ipak je ovo Balkan. Mislim da im nije baš ladovina.

17. mislis da oni strahuju zbog rata na balkanu?mnogo ih boli kurac..pa oni ce i da ga izazovu ako im zatreba

18. ti izgleda stvarno mislis da zapad brine za mir..negde van zapada..

19. Pa i Balkan je Zapad. Devedesetih nije bio, al sad jeste.
    A i devedesetih je trebalo srušiti jedan poredak, da se uspotavi drugi, prije svega ekonomski, zato im je rat išao na ruku.
    Sad je taj poredak već uspostavljen, i imaju ovdje svoje ekonomske interese koje bi da štite, tako da im sad rat ne treba.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.