Jeste li jedini Vukajlijaš u svom društvu?

1. hahahaha a realno vukajlija jeste jako bitna za srpsku kulturu u modernom dobu koliko god nama to glupo zvučalo, ja ne znam za neki naš uticajniji veb sajt. i ono što kažete, sad kad pročitam definiciju od prije 16 godina, ja tad imao 8 godina čoveče i ja vidim koliko drugačije vrijeme bilo a kamoli u budućnosti što bi neko, zato treba arhivirati. e to što bi kazan da živi od stare slave to je drugo jbg. nego jovor skrenuo s teme, moj najbolji drug se toliko ismijao nekim mojim definicijama da je i sam prošle godine napravio profil i pisao ponešto

2. Зборник Матице српске за дефинисхе

3. Упознао сам пар људи са Вукајлије, али нико од мојих пријатеља осим Милоша не троши овај сајто

4. Organizuj nam okupljanje u Jagodini

5. Молим вас господо мало понашања у установи националног културног наслеђа

6. Французи имају Версај, Руси Ермитаж, ми имамо Вукајлију

7. Izujte se pred ulazak na sajto

8. Naravno da sam jedini, zamisli imaš ortaka koji je isto na sajtu i posle treba da pričaš nešto sa njim ovako, ili još gore, kreneš da koristiš neke izraze, kao kupi plee, decxko i onda se smeješ i kasnije se obesiš.
    Odeš u menzu, ono opet pire gulaš, kažeš kuvarici daj ga malo po kamenofilu. I tako dalje.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.