Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Najviše me pogađa što se na dan kad se Papa oprašta od svoje funkcije kako bi mogao potpuno da se posveti pedofiliji nađe neko da kritikuje borce protiv bolesti društva.
http://sh.wikipedia.org/wiki/Neron
E ovo je bio pametan čovek video kolko se pedera nakupilo u rimu zapalio grad i otero gamad!!!!!!
OK je, sve dok ne pokušavaju meni da ga suknu. A većina pokušava, dok ih ne oteram u pičku materinu.
Parada je ok, ako im država ne plaća. Koji su bre oni kurac pa da dobijaju pare iz državnog budžeta.
I ja bi želeo da gledam el klasiko na projektoru, na zgradi skupštine, dok mi Monika Beluči daje blajv. Što meni to ne plate, a?
Ево ја да се одјавим ... мене ти хомо не сметају док није моја гујсца у игри, нећу да их бијем, ал нек ми не млатарају гениталијама пред очима. Такође нећу да будем ни проактиван што се тиче њихове промоције и њиових права ... имам и превише својих угрожених права за која се нико не проактивише ... што се они не заузму да моме детету не ваљају доп испред школе ?
blam je imati "čvrst stav", nije to kurac, pobogu. znaš ti šta je progres i napredak, nauke pre svega? pa potom i ljuCke misli.
baš si mukica.
neee, izdala si postmodernu!
To brate! ZA NEVESELU OTADŽBINU!
Vi'š one muslimane, 0 promila gej tolerancije 30 promila 100% prirodnog priraštaja, opet turci da udare čitava evropa ih ne bi ustavila, možda i zato što su već u njoj.
Jes' da je peder, ali razbija kako peva!
http://www.youtube.com/watch?v=6wGlbYpBQdQ
http://xiuxiu.org/wp-content/uploads/2011/06/NAPO-Su-34-Dumb-Bomb-Drop-1S.jpg
misliš da neko sa ovim, jarećim, mozgom može da skapira ideju postmoderne i grandteorije kao takve? mooolim te, njari, ovom liko treba bojanka, voštane bojice i kaciga, da ne lupi glavom o zid slučajno.
Imati čvrst stav ne znači biti u pravu. Ljudi su pre mislili da je Zemlja ravna ili da je kuga kazna od boga.
A koji se deo beograda propederiso ovi arijevci pravi beograđani il ovi došljaci?
Evo jedne moje pesmice kada sam ja razmišljao na tu temu:
Nije Bog stvorio Adama i Stevu
već Adama i Evu
ali je Eva rodila Stevu
a Bog je dao erogenost
Stevinom debelom crevu
Krivite Boga zbog toga
Ko god je ovu temu vrato u život, pojo je govno. U drugi plan je bacio klabing.
ja ne poznajem nijednog nomoseksualaca(do sada niko nije priznao).
al zato poznajem pun kurac pedera.
Uvek me je zanimalo, kako to da heteroseksualne likove ne smara da toliko pričaju o homoseksualcima koji se trpaju u bulje? To neki fetiš? Ovamo im smetaju, ovamo ih ne vade iz usta (ne bukvalno, hnjo hnjo hnjo). Do sledeće parade (ili nagovaštaja parade) - (Srećko) Katanec.
Tema se otvara zbog trenutne parade i biće otvorena do par dana nakon iste. Iliti dok se ljudi ne vrate na prave probleme ove države. Ili farmu.
mozemo zajedno!
da se tucemo
*tucamo.
НЕЋЕ ВАС У СТАВ ЗАШТИТИ