Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. PA IDI TUCI SVOJU BABU SA ŠEĆEROM I PARKINSONOM.

ONI ĆE NAMA DJECU DA UČE DA BUDU PARKISNONI I ŠEĆER! E NEŠ KOLEGA!

ČEKAMO VAS!

2. proviron
    Fendere, ja sam u fazonu LDP, EU, Srbi krivi za rat, genocid u Srebrenici i RS (Šumska) genocidna tvorevina. Dakle?

Дакле, бирај место и оружје. Све ми дирај само СРБСТВО, не.

lemaja
    fender, jedini trol ovde si ti! TIIIII!

to što "u tvoje vreme nije bilo pedera, niko o tome nije pričao!!!", ne znači da nije bilo pedera, već, zaaaamisli, niko o tome nije pričao!

Не знам, можда мада и они што су били њањави посташе нормлани. А што се тиче троловања, то је релативна ствар. За неког јесте, за неког није. Мени се чини да и ти тролујеш па ништа.

3. Mnogo bih voleo da Fender troluje, ali mi u dubini uma stoji to da ima stvarno glupih ljudi.

4. Fender Stratocaster
    Дакле, бирај место и оружје.

Ja na tebe idem svojom prangijom.

5. Da rezimiramo, nek se gej-lezbo promocijom bave oni koji imaju nataliteta na bacanje. Moramo samo prvo da ih ubedimo da prestanu takve da natiču na neomašćen kolac.

6. Pa jebote ako vam je toliko stalo do njihovih prava zalazite se, radite nesto povodom toga, mi kojima se to ne svidja radimo nesto po tom pitanju da nikada ne postanu prihvaceni u nasem drustvu kao normalna pojava, a na kraju smo mi ti koji smo debili i sta sve ne, samo serete ovde, a akcije ni sekunde...sve licemjeri i hipsteri jebeni (dizvine normalan svijet)

7. Da sam ja na vlasti, pobio bih sve ko Fender, pa onda ove LDP, DS i ostale, pa sve koji tripuju da je Đinđić bio do jaja, pa sve koju tripuju da je Tito bio do jaja. I tako dalje. E onda bi nas bilo par hiljada i moglo bi se lepo živeti.

8. Nisam u fazonu da mnogo udaram pedere...to mi nekako bezveze

9. Neće me nijedan...

Eto kavi ste vi ljudi pederoljupci. Branite prava pedera da konvertuju djecu u katolike, a ne obraćate pažnju na usamljene duše.

10. Bombardovanje beograda je jedini spas za srbiju.Ovim bi se em isterali pederi iz beograda em bi se isterali crnogorci a ostali bi samo pravi arijevci beograđani

11. Ja bih sve (ove muške) gejeve u neku mašinu koja od njih napravi šimejle. Da bar služe i liče nečemu. A ima lepih šimejli, nije da nije.

12. Iskorenimo nizak natalitet borbom protiv pederluka!

13. Луди Чак
    Mnogo bih voleo da Fender troluje, ali mi u dubini uma stoji to da ima stvarno glupih ljudi.

Ја не могу да будем глуп чак и да хоћу, а то што неки чврсте ставове називају затуцаношћу и изједначавају је са глупошћу, то је одраз њихове немоћи. Немају аргументе па друге називају глупим и затуцаним.

фатал ерор
    А што се ође трипује да Фендер тролује? Он само чоек жели да смести и нагура људе са посебним потребама у оквире друштвено му прихватљивог система моралних вредности? Што је то грех?
    Не дај Боже да са таквим ставом постане прецедник .. остало му је све на месту ...

Не желим да будем председник. Интересантнија ми је министарска фотеља.

14. Prosečan Srbin ispod trideset godina: nezaposlen, neoženjen, bez dece, mrzi pedere i zalaže se za rast nataliteta.

15. Ovu temu treba zaliti betonom.

A onda bombardovati Beograd.

16. fendere, mene je blam na tvoj račun, zaista.
    "čvrsti stavovi"? je l' to nešto tipa "zemlja je ravna ploča i spalićemo sve koji misle suprotno, jerbo su naši stavovi Bogom dani, čvrsti i ispravni!"?
    blam je imati "čvrst stav", nije to kurac, pobogu. znaš ti šta je progres i napredak, nauke pre svega? pa potom i ljuCke misli.
    baš si mukica.

17. Što da ne budeš predsednik jebote, imaš viziju.

18. Valdemar Потпуно се слажем са тобом - урбани Београђани туку рекорд по броју педера. У руралним местима је још увек срамота бити педер, лезбејка или љубитељ крава и оваца. Критика стоји, не спорим је. Педерлук се увек увлачио најпре у градове и ту нам је потребна здрава сељачка крв да нам каже да се курац не меће у дупе, већ у чкупи, и да нам сељаци објасне да се паре само супротни полови исте врсте. Али када то неко каже, као Фендер, људи га одмах прозивају да је фашиста, да је глуп, затуцан, примитиван. А сваки сељак, нормалан, домаћин, рећи ће вам да се курац и дупе не спајају на тај начин.
    Зашто неко мора да буде глуп и заостао ако му се не свиђа педерастија или зоофилија? Некоме је то просто одвратно. Није због тога одмах глуп.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.