Prijava
 1.    

  Gde baš sad

  Retoricko pitanje koje iziskuje podatke o fizickoj lokaciji iznenadnog dogadjaja koji se tice vase trenutne dusevne dobrobiti.

  Noc.
  Baba gleda spansku seriju, u kojoj je rezija navodi da veruje da ce Fernando Kolunga u sledecoj nanosekundi da prizna da mu je cale bio obican majstor, a ne "Sine Nobilis". Njen unuk u susednoj sobi u jednom brauzeru skida najbolje fajtove Caka Norisa, u drugom ima neki nadrkan klinacki profil na Vukajliji, a u trecem lezbejski porno sa nekog porn-tjub sajta, u kojem u-grudnom-odeljenju-obdarena bakuta upravo skida tange prosecnoj skandinavskoj maloletnici i zalece se pravo ka jezicnom samaranju njenog vaginalnog otvora. Stariji brat, kojeg je juce napusila riba, se vraca kuci na has posle duvke s ortacima, gde ga hvata paranoja od scene koju zatice i on izlazi nazad napolje, da zapali cigaru.

  U tom momentu nebom blesnu munja, malo zatim tisinu razdere grmljavina, dvoriste oblije kisa, najpre polagano, a onda se eksponentno pretvori u potop biblijskih razmera. Ispred ulaznih vrata prosipa se kijamet, u kuci ne sme da se pusi jer je keva opet trudna, nestaje struja, a samim tim i TV i inter-njet.

  Baba, unuk i stondirani stariji unuk, istovremeno:

  "E, gde bas sad"!