Prijava
 1.    

  Golf 2

  U nas balkanskih čeljada, najbolji indikator slepila.

  Ako ste na ulici i u krugu od 10 metara nema ni jednog jedinog golfa, javite mi se da vam ugovorim pregled kod oftalmologa.

 2.    

  Golf 2

  Svaka ziva generacija starija od 17god + je morala da se vozi ili je vozila navedeno vozilo, i dan danas na podrucju balkana 40% svih automobila su "dvice". uvijek pali iz prve ,za gorivo se moze koristit jestivo ulje , rakija . sve sto je tecno i masno. ide kuda ni tenkovi ne prolaze , dijelove mozete naci cak i u pekari. Jedino auto koje stoji na cijeni vec 10 godina.

  Dobar dan , dajte mi dvije cokolade , kutiju cigara , i dajte mi lijevi retrovizor za dvicu

 3.    

  golf 2

  Da Nemci znaju koliko košta kod nas Golf MK2 i dalje bi ga proizvodili :))

 4.    

  Golf 2

  Vozilo bez kojeg bi propali Volkswagen i Srbija.

 5.    

  golf 2

  I za hiljadu godina,kad se na Jupiter bude islo na letovanje i jesenovanje,ovaj auto ce kostati 2 500 evra, 1987 god,dizel,4,3 na sto km......

 6.    

  Golf 2

  Dokaz da Nemci ne znaju da naprave automobil. Karakteristike automobila moraju biti prolazne i nadjebive da bi se i sledeci model prodavao. Golf 2 je tako napravljen da bude neunistiv i samim tim potkopavao je prodaju svih daljih modela VW.

 7.    

  golf 2

  Najbolji auto na svetu!Za par hiljada evra mozes da ga kupis,89to godiste,ko nov..

 8.    

  Golf 2

  U skladu sa svojim nadimkom - svako drugo auto u BiH.

 9.    

  Golf 2

  Model automobila koji je najbliži ostvarenju koncepta perpetuum mobile

  Svaki troši kao upaljač

 10.    

  golf 2

  Ne vezes se ti za njega, nego on za tebe...

 11.    

  golf 2

  Najcesce pominjana rec na bubanj potoku ...

  " Ma za te pare mozes da uzmes gofla dvojku na plin!"

 12.    

  golf 2

  Glavno prevozno sredstvo stanovništva u ruralnim područjima, automobil čija se vrijednost iz godine u godinu povećava, a ne ubraja se u grupu oldtimera.

 13.    

  Golf 2

  Vozila sa kojima su Srbi stigli na prostor Balkana i kojima će krenuti u svemir.

 14.    

  Golf 2

  Neuništiva mašina, troši ko upaljač, služi kao prevozno sredstvo stanovništva u ruralnim predelima, a na putevima u BIH svako drugo auto na cesti. Delove za golfa možete naći u svim bolje opremljenim mesnicama.

  " dajte mi kilo ćevapa, kobasice, malo slaninice i remen za golfa " !!!

  Lola živi kao paša, otkad vozi golfa dizelaša!!!!!

 15.    

  golf 2

  Jedino auto za čije je održavanje potrebna šetnja i fizička snaga, a ne novac.

  -Šta se radi komšija?
  -Ma evo idem u nabavku dijelova za Golfa, nesto neće da upali i treba mu izgleda generalka.
  -Gdje ideš u nabavku?
  -Pa probaću prvo oko rijeke, pa u šumu, a uz put ću pogledati u jarkovima oko puta ima li šta zanimljivo... Samo me brine hoću li moći sve donijeti odjednom!?

 16.    

  Golf 2

  Pored pohoda na Rusiju u II svetskom ratu i pohoda na Srbiju u I svetskom ratu najveća stvar oko koje se Švabo zajeb'o u XX veku.

  Nemcima je bila namera da naprave automobil koji će biti jeftin, lak za održavanje, mali potrošač i uz to automobil koji će biti jako dugotrajan. I uspeli su u tome (Švabo je to, kako ne bi uspeo?).
  Samo, problem je u tome što su ga napravili prelakog za odžavanje i predugotrajnog tako da skoro sav kapital koji su mogli dobiti, dobili su od direktne prodaje. Takodje popularna "dvojka" je zasenila i sledeći automobil iz serije Golfova: Golf 3.
  I danas Golf 2 je jedan od najzastupljenijih automobila na našim prostorima. Vlasnici koji su teškog srca i odlučili da prodaju ovo auto, opet su se odlučivali za Golfa samo malo noviju verziju (4 ili 5) nadajući se starom kvalitetu ali od starog kvaliteta nije ostalo ništa.

  Nije Švabo kao naš čovek pa da se za istu stvar zajebe dva puta...

 17.    

  Golf 2

  Neunistiva masina

 18.    

  Golf 2

  Auto u koji se kune ceo balkan, olicenje nesalomivog, neprobojnog i istrajnog. Auto u kome se prevozi tona cementa metar drva i jos ima mesta da povezes komsiju iz prodavnice. Slobodno kazi nesto lose za auto vlasniku i mozes da biras na kom ces odeljenju da lezis. Auto koji nikad nije video mehanicara ili elektricara. Zamenis mu ulje jednom u pa recimo.. desetak godina i to je to. Od pratece opreme u autu postoji jedino hidraulicna dizalica koja nije videla svetlost dana od kako je auto kupljen.

  -Koje bree, moj golf pali na -20 zadnje 17 godine
  -Jeste jeste kad ga upalis ne zna se ko se vise trese ti ili on
  -MOJNE KOSKE DA TI POLOMIM SAD!!!

  -Bio ja u grad posvadjao se sa nekim krimosima krenuli da pucaju na mene ja otvorim vrata od mog golfa meci se samo odbijaju levo desno
  -Ae brate ne seri pa nije to tenk
  -MOJNE KOSKE DA TI POLOMIM SAD!!!

 19.    

  Golf 2

  zamena za traktor svakog iole dobrostojaceg paora.Koriste se za sirenje na pijaci u okolnim selima kad je pijacni dan.Jos ako je ocuvan milinaaaa

 20.    

  Golf 2

  Ljubimac lopova i vozača širom Srbije. Kradeniji je od bakarne žice, umetnost prekucavanja šasije rođena je upravo iz ljubavi prema ovom vozilu. Ni jedan od vozača ovog primamljivog Nemca nikad se nije žalio na njega, nasuprot uvek je hvalio svog golfića ko ciga konja.

  - Vidi brate ovog Mareta smrada, što sad fura audi TT, đubre.
  - Ne bih ja mog golfića dao za 6 njegovih audija.