Prijava
 1.    

  HoroRskop

  Mini-otvor između prstiju kroz koji smo, kad smo bili klinci, gledali horor filmove.

 2.    

  Hororskop

  Dnevni horoskop za petak trinaesti.

 3.    

  Hororskop

  Proricanja budućih dogadjaja koji će nepovoljno uticati na tvoj život i raspoloženje. Bazira se na predvidjanju ljudi iz tvoje uže i šire svakodnevne okoline, kao i na informacijama iz budućnosti koje slušaš na televiziji ili čitaš u novinama. Nema životnog, ali su zato dnevni, nedeljni, mesečni i godišnji prilično pouzdani:

  Dnevni:

  - Prognoza - danas će u većem delu Srbije padati obilni pljuskovi uz grmljavinu, i duvaće jak vetar.
  - Žena - dragi danas nam dolazi moja majka.
  - Šef - Milorade danas moramo ostati prekovremeno, projekat mora biti gotov do petka.
  - Beogtadska hronika - danas će u većem delu dana bez vode biti sledeća naselja..

  Nedeljni:

  - Žena - Milorade u ponedeljak mi trebaju kola, moraš gradskim na posao. Izvini dušo. E da, u sredu imamo ručak kod Milše i Andrije, znam da ih ne podnosiš ali moramo, red je.
  - Šef - Milorade ove nedelje nam dolaze Japanci, radiće se punom parom i prekovremeno. Završi mi kod kuće što ne stigneš u firmi.
  - Prognoza - cele nedelje padaće sneg (lopatanje svaki dan).
  - Deca - ćale imamo roditeljski u četvrtak, moraš da dodješ, keva neće stići a razredna je napomenula da neko od vas ovaj put obavezno navrati..
  - Beogradska hronika - ove nedelje zbog radova na gazeli..

  Mesečni:

  - Žena - dragi ovog meseca moramo uzeti cipele i kaput za mene, patike za decu, rančeve, knjige, sveske..A možda nam stigne malo veći račun za fiksni telefon. Malkice veći..
  - Šef - momci, ovog meseca moramo raditi i subotu, jebiga.
  - Komšija vrata pored - e komšo, renoviramo ovog meseca, bićemo malo bučni, nadam se da vam nećemo previše smetati (burgije, brusilice i čekići od 08.00h).
  - Televizija - predizborna kampanja.
  - Pošta - čekanje u redu makar jedan dan.

  Godišnji:
  - Sem svega ovog što te zadesi na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou, očekuj poskupljenja - struje, goriva, komunalija, hrane, kišovit godišnji odmor, popravku, registraciju kola, crkavanje televizora, krečenje stana, vadjenje sanitarne knjižice, pucanje sifona u sudoperi, riknjavanje bojlera..