Prijava
   

Kako to žena uvek provali svog muža kad on zagleda drugu ženu

Zapravo, žena isto gleda u druge muškarce, samo to njihovi muževi ne primećuju. A to je zato što žene imaju šire vidno polje od muškarca.

Još u kameno doba, muškarci su išli u lov, a žene su ostajale u pećini da čuvaju njihovu decu i njihovo "gnezdo". Muškarac je razvijao vid na daljinu, jer je on morao da uoči plen koji je podosta udaljen, a žena je morala da gleda po pećini da bi bila sigurna da njenom potomstvu ne preti opasnost i zato je razvila vid u širinu.

I zbog naših predaka ispada da su muškarci manje verni od žena, a zapravo su i one malčice promiskuitetne.

Komentari

nema to veze sa vidnim poljem, istina je jednostavna: zene ne bleje otvorenih usta i iskolacenih ociju, radi na tome i nema sanse da te provale :)

They do when they look at me! :p

pa kad si neodoljiv :D

@jelena1109: Da, ali neke čak provale samo i kad muškarac pogleda krajičkom oka. E, to je problem. :)

pa jbg Barracuda, velik ti krajicak :DDDD

Jeco:
Znam, znam....
PS: Imaš malu balu na kraju usne.... :)
Evvybodyelse:
Zato što i same devojke blenu u te devojke. Vrlo često....

Toliko sam se izveštio i smanjio krajičak-da više ništa ne vidim, a i sve manje izlazim, samo se saplićem...dobre su mnoogo daleko...
2. treći pasus mi nekako dođe suvišan, sve si rekao u prva dva...a čim se piro uključi u def, onda je def uspela...Biće on najjači komentator, dok ne nađe ozbiljnu žensku(for the whole life)...+

Eto! Iskusni me izabrao za šegrta! :)

Zene iz daljine ocene muskarca i na vreme spuste pogled, a mi blenemo dok zena ne prodje. Ipak su one lepsi pol.
Isti problem imaju i leptiri sa leptiricama. Leptirice stalno blenu u druge leptire. Leptirice takodje odlaze u neprirodno okruzenje kao sto su nasi stanovi, kuce. Kad vam je poslednji put leptir uleteo u stan?
Tada se leptiri naljute i kazu im: "Gde si posla ti kurvo leptirice!? Ides po tim budzacima i juris one leptire lepotane?"
Ispada da lepsi pol uvek ostaje "na mestu" i obavlja kucne poslove. :)