Prijava
   

Koka kola medvedići

Duško,Šuško,Njuško,Miško i Uško...I ako nam se ne pije koka kola mi je često pijemo iz nepoznatih razloga.Jedan od tih razloga su ovi,nazovimo zanimljivi medvedići.

Aaa opet nisam dobio!!Koje govno!! Chesto bi rekli nakon otvaranja koka kole..

Komentari

pričao sam to stalno kad ne dobijem medvedića,a kad sam ih dovoljno skupio nisam ni otišao da uzmem jednog...+ naravno

Dao sam ti plus. Problem je taj marketing, ja koka kolu pijem u kaficima non stop ali zbog deteta sam morao da pijem i flasice kuci i... brao sam nasao medvedica. Medvedici nisu zanimljivi, sranje su. Pre dve godine ili jedne godine bili su vilenjaci, zanimljiviji i verovatno neuporedivo skuplji za napraviti. I taj sam ulovio. Imam srece sa tom Koka Kolom.

Svojevremeno behu čokoladice Životinjsko carstvo, sličice koje se u nedogled skupljaju, nikad kraja, trampiš lava za noja i krokodila za gnuna, majmuna za vevericu... kad jednog dana ukačiš da više nema praznih polja u albumu. Dotad si pojeo tri tone čokiški. Onda spakuješ album i pošalješ ga u Zagreb, Soko Štarku, Kvaternikov trg ako me pamćenje ne vara a verovatno me vara. I jednog lepog dana poštar ti zvoni na vratima i nosi... OGROMAN paket u kom dominiraju bajadere!!! Čoveče, oni su ispunili obećanje! Smazao sam paket za nedelju dana, a pamtim ga i danas. Ti medvedići su totalno bez veze. Ali ne i defka, za koju sledi +.