Mikser

Фрањо Дивљак 2011-09-24 00:30:22 +0000

Барон пар екселанс.
Лажов, мутљавина, човек који може слагати и сам себе. Разноразне приче упија са свих страна, измиксује их па користи у неким другим ситуацијама. Рећи ће ти да ниси обукао чарапе иако знаш да јеси и још ће те убедити у то ако си празноглавац. Кад га провалиш да баронише, он измисли нешто ново и на крају не знаш је л' лаж оно са почетка или ово са краја.
Добро га је имати као ортака, немаш да бринеш да ли ће те извући из зајебане ситуације у коју си се увалио јер си силовао ћерку нарко боса. И њега ће обманути, јеб'о матер своју. Али то што ти је ортак, не значи да и тебе неће некад зајебати.

Име добио по чувеном лику Миксера из серије Породично благо, која је наравно серија рекордне гледаности.

- Дођем синоћ код буце у кафану, тамо неке рибе и ја као ајде идемо до мене, 'вамо тамо и оне пристану. А у стану шоу, играли покер у скидање, наравно оне завршиле голе.
- Чекај бре, то је синоћ Цоа причао за покер. Што си Миксер јеботе?
- Ма шта он причао? Ти не знаш шта си јео данас, а не шта је он причао. Ниси требао узимати ону гудру ноћас, видим да те шукнула у главу, мозак ти није успоставио радну температуру.
- Какву дрогу?
- Ето, не знаш ни да си се дрогирао. Срећом па сам ја ту био да те одведем кући, иначе би те комуналци нашли у неком контејнеру разваљеног чмара.
- Како си ме водио кад си био у стану, играо покер у скидање?
- То је било предходне ноћи. Немој се више дрогирати, видиш да ти не иде.

3
41 : 6
  1. Frenki, da ja ovo omiljenujem, a? +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.