Prijava
   

Mikser

Baron par ekselans.
Lažov, mutljavina, čovek koji može slagati i sam sebe. Raznorazne priče upija sa svih strana, izmiksuje ih pa koristi u nekim drugim situacijama. Reći će ti da nisi obukao čarape iako znaš da jesi i još će te ubediti u to ako si praznoglavac. Kad ga provališ da baroniše, on izmisli nešto novo i na kraju ne znaš je l' laž ono sa početka ili ovo sa kraja.
Dobro ga je imati kao ortaka, nemaš da brineš da li će te izvući iz zajebane situacije u koju si se uvalio jer si silovao ćerku narko bosa. I njega će obmanuti, jeb'o mater svoju. Ali to što ti je ortak, ne znači da i tebe neće nekad zajebati.

Ime dobio po čuvenom liku Miksera iz serije Porodično blago, koja je naravno serija rekordne gledanosti.

- Dođem sinoć kod buce u kafanu, tamo neke ribe i ja kao ajde idemo do mene, 'vamo tamo i one pristanu. A u stanu šou, igrali poker u skidanje, naravno one završile gole.
- Čekaj bre, to je sinoć Coa pričao za poker. Što si Mikser jebote?
- Ma šta on pričao? Ti ne znaš šta si jeo danas, a ne šta je on pričao. Nisi trebao uzimati onu gudru noćas, vidim da te šuknula u glavu, mozak ti nije uspostavio radnu temperaturu.
- Kakvu drogu?
- Eto, ne znaš ni da si se drogirao. Srećom pa sam ja tu bio da te odvedem kući, inače bi te komunalci našli u nekom kontejneru razvaljenog čmara.
- Kako si me vodio kad si bio u stanu, igrao poker u skidanje?
- To je bilo predhodne noći. Nemoj se više drogirati, vidiš da ti ne ide.

Komentari

Frenki, da ja ovo omiljenujem, a? +